Back

Ik ben De Magiër, very VIBE to meet you!

De eerste kaart in het tarotdeck is de Magiër uit de Grote Arcana. De Magiër heeft een krachtige en veelzijdige symboliek die spreekt van potentieel, manifestatie en de verbinding tussen de spirituele en materiële werelden, dankzij zijn unieke beeld van een figuur die de symbolen van de vier tarotkaartensuits vertegenwoordigt.

De Magiër wordt over het algemeen geassocieerd met kracht, creativiteit, expressie en actie. De kaart weerspiegelt de relatie tussen de spirituele en materiële werelden en het vermogen om de elementen van het leven te gebruiken om positieve veranderingen teweeg te brengen. De Magiër herinnert ons eraan dat we het vermogen en de middelen hebben om onze dromen waar te maken en dat we de verantwoordelijkheid hebben over onze eigen weg.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Magiër kan een oproep zijn om actie te ondernemen, zelfverzekerd te zijn en je krachten te gebruiken. Deze kaart laat je zien dat je alles hebt wat je nodig hebt om je doelstellingen te bereiken. Het herinnert je eraan dat je de maker bent van je eigen realiteit en dat je kunt veranderen door bewuste intentie en actie te ondernemen. Bovendien kan de magiër zeggen dat het tijd is om je talenten en vaardigheden te erkennen en te gebruiken. Het kan aangeven dat je in staat bent anderen te beïnvloeden, te inspireren en te leiden. Deze kaart herinnert je eraan dat je zelf de baas bent over je eigen leven en dat je niet afhankelijk bent van anderen.

Mediteren op tarotkaart: De Magiër

Bij het mediteren over De Magiër kun je je concentreren op een aantal dingen:

  1. De symbolen: Denk aan het zwaard, de kelk, de staf en de pentakel die de figuur gebruikt. Denk na over wat deze symbolen voor jou vertegenwoordigen en hoe ze verband houden met je eigen leven.
  2. Jouw sterke punten: Denk na over wat je kunt, kunt en kunt doen. Gebruik je unieke krachten om verandering teweeg te brengen door jezelf te zien als een kaart.
  3. Het doel en de acties: Denk na over een specifiek doel. Visualiseer jezelf en onderneem actie om dit doel te bereiken. Kijk naar de kracht van je intentie en denk aan wat je wilt.

  4. Jouw relatie met het universum: Ervaar hoe spirituele en materiële aspecten van het leven met elkaar verbonden zijn. Stel je voor dat je deze energieën in evenwicht brengt en de universele stroom gebruikt om je doelen te versterken.

Meditatie op De Magiër kan je helpen om je eigen innerlijke kracht te herkennen en te benutten, en om bewust richting te geven aan je leven door middel van actie en intentie.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!