Back

HappyZenHeart

HappyZenHeart is een online platform, waarbij kennis, in de vorm van e-learning, afkomstig uit eeuwenoude vedische-, spirituele- en culturele tradities, onderwezen wordt door guru’s uit onze moderne tijd.

*Officieel online in Q1 2025!*

Website: HappyZenHeart 

Edward Hazebroek: Regressietherapeut en Hypnotherapeut

Edward Hazebroek, Regressietherapeut & Hypnotherapeut, is een erkend lid van de beroepsvereniging N.V.R.T. Zijn specialisatie ligt vooral op het gebied van trauma’s, angsten, fobieën, stress, somberheid en onverwerkt verdriet maar ook met diverse andere problemen kun je bij Edward terecht. 

Website: Edward Hazebroek: Regressietherapeut & Hypnotherapeut

Grow and Give Coaching

Renuhka Bhikhie helpt als coach graag mensen bij hun reis van zelfontwikkeling. Het leukste van persoonlijke groei vindt zij dat het heel praktisch is en de mooie effecten ervan direct merkbaar zijn in het dagelijks leven!  Mensen helpen zichzelf te helpen, dat is wat Renuhka echt voldoening geeft.

Website: Grow & Give Coaching

Merlijn Body and Mind Center

Merlijn Body & Mind Center is veel meer dan alleen een yogaschool! Hoewel yogalessen een prominente hoofdrol spelen binnen Merlijn, verzorgt het ook workshops, massages, mindfulness, reiki en veel meer. Laat je lichaam en geest verwennen bij Merlijn, gevestigd te Rijswijk!

Website: Merlijn Body & Mind Center

Studio Oost West

Bij STUDIO OOST-WEST, gevestigd in het bruisende hart van de binnenstad van Rotterdam, werken Westerse en Oosterse behandelaars samen aan het herstel van de mens. Alle professionals die binnen STUDIO OOST-WEST werken staan open voor elkaars kennis en willen deze optimaal inzetten. Hoe eerder de juiste interventie ingezet kan worden, hoe succesvoller zij klachten kunnen behandelen.

Website: Studio Oost West

Vedic Cosmos

De oude geschriften afkomstig vanuit India, ook wel bekend als de Vedische literatuur, staan vol met de openbaringen van de bovenzinnelijke wijsheid die antwoorden bevat op alle mysteries in dit enorme universum. Het Zuid-Indiase familiebedrijf, genaamd Vedic Cosmos heeft het initiatief genomen om deze wijsheid in haar geheel aan de hele wereld te openbaren door middel van ons uitgebreide assortiment boeken en geschenken, gemaakt met prachtige kunstwerken die je meenemen op een rijke spirituele reis en je helpen de transcendente gelukzaligheid te bereiken.

Website: Vedic Cosmos

Mijn Hindoeïsme

Mijn Hindoeïsme staat voor een Nederland waarin het Hindoeïsme gewaarborgd blijft van generatie op generatie. Zij bieden een platform van kennis en informatie uit het Hindoeïsme en een manier om jonge generaties kennis te laten maken met hun Hindoeïsme. Voor alle antwoorden op brandende vragen omtrent de Vedische Geschriften, yoga, Ayurveda en veel meer, kun je uiteraard terecht bij dit platform!

Website: Mijn Hindoeïsme

De YOGAKRANT

Missie van de YOGAKRANT is om de yoga filosofie te vervlechten met ons dagelijks leven. De krant is voor iedereen, voor mensen die meer rust willen en meer willen genieten. Die in beweging zijn, die willen groeien, ervaren en ondernemen. En de wereld mooier, rustiger en liefdevoller willen maken. De krant is gratis verkrijgbaar en wordt door het hele land verspreid bij meer dan 330 yogascholen, boekwinkels, koffietentjes, yogashops en veel meer.

Website: De Yogakrant

ParaVisie

ParaVisie is aan maandblad dat al sinds 1986 bestaat. Voordat het een magazinevorm had, heette het Het Zwarte Gat, een radioprogramma (1978-1994, Radio Veronica) dat voornamelijk paranormale zaken als content naar voren bracht. ParaVisie is een maandblad dat spirituele en paranormale inzichten combineert. Het wil ruimte geven aan onafhankelijke en afwijkende geluiden (paranormaal = normaal) en tegemoet komen aan de aanwezige en toenemende behoefte om het leven anders te benaderen dan normaal is in de overwegend materialistische samenleving.

Website: ParaVisie (Magazine)

Seva NL

Seva NL houdt zich voornamelijk bezig, zoals de naam ‘Seva oftewel onbaatzuchtigheid’ al impliceert, met het inzetten en promoten van yoga en gemeenschapsontwikkeling. Seva NL is vooral actief in de randstad van Nederland en organiseert meerdere evenementen op het gebied van mentale- en lichamelijke gezondheid, waarbij de yogische filosofie en praktisering een rode draad vormen door alle activiteiten heen.

Website: Seva NL

Sapna Foundation

Sapna Foundation vindt het belangrijk om zich niet alleen te richten op armoedebestrijding in ontwikkelingslanden, maar ook aandacht te besteden aan het welzijn van mensen in Nederland zelf. 
Sapna Foundation wil mensen graag helpen om met stress om te gaan en om gezonder en fitter in het leven te staan. Daarom verzorgt de voorzitter van Sapna Foundation (mw. Janice Aliar) sinds januari 2017 wekelijkse Hatha yogalessen in Amsterdam, Purmerend en in gevangenissen in Noord-Holland en geeft zij tevens Ayurvedische lichaamsmassages. 

Website: Sapna Foundation