Back

Heb je vragen over Sound Healing Therapie & Coaching zelf of een verwante vraag? Lees hieronder eerst de FAQ oftewel meest gestelde vragen; wie weet staat jouw antwoord hier al tussen. Zo niet? Geen probleem klik dan op de groene Whatsapp button rechts van het beeld en stel je vraag per mail of Whatsapp! Er is in ieder geval geen enkel excuus meer om mij niet te kunnen bereiken. 

Als eerste hebben we een gratis intakegesprek met als doel: kijken of sound healing therapie & coaching wat voor jou als potentiële cliënt is en of het jouw probleem kan oplossen. Hebben we groen licht na ons intakegesprek, dan gaan we over tot een Kick-Off sessie, waarbij je kunt kennismaken met de wondere wereld van sound healing. Na deze ervaring bespreken we hoe jij het hebt ervaren en indien gewenst; vervolg-sessies m.b.t. het aantal en de aanpak.

Ongeacht van de duur van een klanktherapie & coaching sessie (wat kan variëren), beslaat iedere sessie de volgende drie onderdelen op chronologische volgorde:

Gedeelte #1 
Consult m.b.t. analyse probleem.

Gedeelte #2
Sound Healing, specifiek gericht op de fysieke-, mentale- en emotionele klachten.

Gedeelte #3 
Coaching consult van je doel(en).

Over het algemeen maken tegenwoordig veel werkgevers een bepaald budget vrij voor de fysieke- en mentale gezondheid van hun medewerkers. Het werkt uiteraard ook alleen maar in hun voordeel, omdat hoe gelukkiger een werknemer is, hoe beter hij/zij presteert op het werk zelf. En het bevordert de kwaliteit van het opgeleverde werk nu ook eenmaal. 
Als werknemer zou je direct kunnen informeren bij je leidinggevende zelf of de afdeling personeelszaken. Indien nodig of gewenst, kan ik kosteloos een passend en discreet voorstel maken, zodat de werknemer een helder overzicht te zien krijgt waarin hij wellicht gaat investeren. Hiernaast kan ik ook (online) aanwezig zijn bij het gesprek van je werkgever.

Omdat jij als cliënt en ik als klanktherapeut & coach een vertrouwensband met elkaar hebben, is de werkgever alleen maar op de hoogte van de (algemene) kaders waarbinnen wij samen werken en absoluut niet van de (intieme) inhoud tijdens onze sessies.

Om je op weg te helpen, hier maar liefst 7 tips om sound healing therapie & coaching vergoed te krijgen door je werkgever

Als zwangere vrouw heb je al genoeg spanningen rondom de gezondheid van je toekomstige baby en alle hormonen die in de span van 9 maanden veranderen. Ik kan me goed voorstellen dat je je af en toe helemaal wilt ontspannen om vervolgens alles even los te laten. Sound Healing helpt hier uiteraard enorm bij!

Mijn advies is om, voordat je besluit om sound healing therapie & coaching te ondergaan, je eerst informeert bij je arts naar de mogelijkheden. De gezondheid van het aankomende kroost gaat altijd en te nimmer voor alles! Na het raadplegen van de arts kan ik een aantal sound healing sessies inplannen waarbij ik uiteraard met de volgende richtlijnen rekening houd:

✅ Er worden geen klankschalen op de buik of ergens anders op het lichaam geplaatst, 
✅ Alle sound healing instrumenten worden op maximaal 50% van de maximale resonantie aangeslagen en bespeelt,
✅ Uiteraard worden alle sound healing instrumenten niet te dicht bij de buik of de rug aangeslagen of gespeeld.

Zit je nog in het eerste trimester (12 weken), dan is het te risicovol om sound healing te ondergaan.
In dit geval is het verstandiger om te wachten tot het tweede trimester start (vanaf 13 weken).

Mocht er onverhoopt wat tussenkomen na het maken van een sound healing therapie & coaching sessie, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Dit kan via een reactie op ons mailcontact (contact@zentasticvibes.nl) of een bericht via de chat button (rechts onder van dit scherm).
Verder hanteer ik de volgende richtlijnen bij gemaakte sound healing sessies:

  • contact je mij uiterlijk 24 uur van tevoren, dan zeg ik de afspraak kosteloos af,
  • contact je mij minder dan 24 uur van tevoren, dan breng ik 50% van de kosten van de sessie bij jou in rekening,
  • vergeet je de afspraak te annuleren en/of jij komt niet opdagen, dan zal ik de volledige kosten van de sessie factureren.

Dit is vrij moeilijk in te schatten, omdat dit uiteraard afhangt van hoe ver het stadium is gevorderd van jouw probleem en haar complexiteit. Wel kan gezegd worden dat het ondergaan van klanktherapie vrij snel contact maakt met het lichaam- alsmede het onderbewustzijn, waardoor we samen sneller tot de diepere kern van jouw probleem kunnen komen. De helende klanken van de instrumenten maken vrij snel bepaalde (energieke en lichamelijke) blokkades los, waardoor wij de dialoog kunnen aangaan. 

Maar om toch grofweg een schatting te geven, zijn er meestal tussen de 3 en 7 sessies nodig om de meeste kwalen goed te kunnen behandelen, waarbij deze schatting overigens exclusief het gratis intakegesprek en de (eerste) kick-off sessie is!

Tijdens onze Kick-off sessie bespreken we aan het einde, het exacte aantal sessies dat we nodig hebben om jou weer met beide benen op de wereld in een vernieuwd jasje te zetten. Uiteraard bespreken we hierbij ook het totale tarief dat je wilt investeren in jezelf.

Hierbij zijn maar liefst drie opties waaruit jij als cliënt kunt kiezen:

  1. Je krijgt ná iedere sessie een factuur toe gemaild, waarbij je d.m.v. een veilige Mollie url/link het bedrag kunt betalen binnen een termijn van 7 dagen,
  2. Je betaald het ter plekke in mijn praktijkruimte ná onze afloop van onze sessie via pin (iZettle card reader) en krijgt de (inmiddels betaalde) factuur toe gemaild,
  3. Je betaald het volledige bedrag in één keer vooraf alle sessies starten en ontvangt een korting van maar liefst 10% op het betaalbedrag! 

Momenteel ben ik bezig met de opleiding Coaching Foundations bij Laudius, wat ik hoogstwaarschijnlijk eind september 2023 heb afgerond. Deze opleiding is NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) erkend, waarbij ik uiteraard ook het voornemen heb om mij na afronding te laten inschrijven bij deze orde. Wel heb ik in 2018 de cursus Life Coach (ook gevolgd bij Laudius) met succes afgerond!

Jazeker! In 2018 heb ik mijn 200YTT (Yoga Teacher Training) met succes afgerond bij WPYS (World Peace Yoga School) in Rishikesh, India waarbij ik ingeschreven sta als yogi bij de Yoga Alliance U.S.A. Vanzelfsprekend heb ik hierna talloze aanvullende YACEP (Yoga Alliance Continuing Education Provider) trainingen en cursussen gevolgd van dezelfde yogaschool en diverse guru’s op het gebied van de yogische filosofie.

It's sound healing time! Heb je persoonlijke- of geheel andere
vragen over over Sound Healing
Therapie & Coaching?

Don't be shy and contact me via
de groene Whatsapp buttons
rechts van dit scherm! 👉
It's sound healing time! it's sound healing time! klik de Whatsapp button!

Ben je klaar voor een gratis online intakegesprek?