Back

Ik ben Zeven van Zwaarden, very VIBE to meet you!

De Zeven van Zwaarden is een tarotkaart die vaak wordt geassocieerd met bedrog, sluwe tactieken en het vermijden van conflicten. Een figuur beweegt zich stil en voorzichtig op de kaart. Hij laat vijf zwaarden achter en neemt er twee mee. De kunst van het manoeuvreren door moeilijke situaties met slimheid en sluwheid wordt hier gesymboliseerd. De kaart laat zien dat je in een omgeving bent waar je voorzichtig moet zijn. Je kunt worden geconfronteerd met bedrog, ontrouw of verborgen agenda’s, en je wordt aangemoedigd om alert te blijven en niet alles blind te geloven.

In bepaalde situaties kunnen de Zeven Zwaarden ook een indicatie zijn dat het tijd is om voorzichtig te zijn met wat je doet en wilt. Het is van cruciaal belang om eerlijk te blijven en geen actie te ondernemen die anderen kan schaden. De Zeven Zwaarden herinneren ons om af en toe tactvol en voorzichtig te handelen om onze doelen te bereiken en conflicten te vermijden.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

In iemands leven wijzen de Zeven Zwaarden meestal op periodes waarin voorzichtigheid en tact nodig zijn. Het kan aangeven dat situaties zich voordoen waarin je moet nadenken over wat je moet doen, vooral als er bedrog, bedrog of verborgen agenda’s zijn. Deze kaart herinnert je eraan om op de hoogte te zijn van de intenties van anderen en niet blind vertrouwen op alles wat ze doen.

De Zeven Zwaarden kunnen ook aangeven dat je zelf moet oppassen voor onethische acties of gedragingen die anderen kunnen schaden. Het is een waarschuwing om eerlijk te blijven en je integriteit te behouden, zelfs in aantrekkelijke of moeilijke omstandigheden.
Over het algemeen roept deze kaart je op om strategisch en slim te zijn tijdens interacties en het nemen van beslissingen. Het kan betekenen dat je bepaalde informatie moet bewaren of dat je moet beslissen wanneer en hoe je bepaalde situaties moet behandelen om conflicten te voorkomen. Het is een herinnering dat niet alles altijd zo lijkt als het lijkt en dat je soms subtiel moet navigeren om je doelen te bereiken zonder anderen te schaden.

Mediteren op tarotkaart: Zeven van Zwaarden

Oefeningen voor meditatie zoals deze kunnen je helpen de boodschap van de Zeven Zwaarden te begrijpen en je bewustzijn van strategie, voorzichtigheid en eerlijkheid in je leven te vergroten. Bovendien kunnen ze conflicten voorkomen en integriteit behouden in complexe omstandigheden.

  1. Rust en concentratie: Ga naar een rustige plek, sluit je ogen en adem rustig in en uit. Adem in de golven van een kalme oceaan. Concentreer je op het behouden van innerlijke kalmte en laat je gedachten tot rust komen.
  2. Ervaring met eerlijkheid: Denk na over situaties waarin je integriteit en eerlijkheid belangrijk hebben gevonden in je leven. Reflecteer op de manieren waarop eerlijkheid jou en anderen heeft geholpen.
  3. Het proces van het nemen van beslissingen: Visualiseer een situatie waarin je een cruciale beslissing moet nemen. Overweeg alle mogelijke scenario’s en gevolgen. Probeer de keuze te maken die het meest in overeenstemming is met je principes en waarden.

  4. Preventieve visualisatie: Denk aan jezelf als een zachte, zichtbare barrière die je beschermt tegen negatieve en bedrieglijke gedachten. Stel je voor dat deze barrière je energie en integriteit intact laat terwijl je met anderen omgaat.

  5. Vertrouwdheid opbouwen: Denk aan relaties in je leven waarin het vertrouwen is geschonden. Denk na over hoe je dit vertrouwen kunt herstellen en hoe je jezelf meer vertrouwenswaardig kunt maken.

De tarot vertegenwoordigt de zeven van zwaarden, die eerlijkheid, voorzichtigheid en strategie symboliseren. Deze kaart herinnert ons eraan dat er bepaalde situaties zijn waarin we extra voorzichtig moeten zijn om onze doelen te bereiken. Met behulp van deze kaart kunnen meditatieoefeningen ons helpen vrede en concentratie te vinden, eerlijkheid en integriteit te waarderen, weloverwogen beslissingen te nemen en ons te beschermen tegen negatieve emoties en bedrog.
We kunnen ons ontwikkelen als individuen en betere communicators door na te denken over eerlijkheid en het herstellen van vertrouwen in relaties. De boodschap van de Zeven Zwaarden wordt duidelijker door deze activiteiten. Ze vergroten ook ons begrip van de manieren waarop we integriteit en strategie kunnen toepassen in het dagelijks leven.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!