Back

Ik ben Zeven van Staven, very VIBE to meet you!

In de tarot vertegenwoordigen de Zeven van Staven strijd, vastberadenheid en het verdedigen van je standpunt. In de meeste gevallen laat deze kaart een persoon zien die samen met het personeel vecht tegen obstakels of vijanden. Het staat voor een periode waarin je je positie moet behouden en je moet verdedigen tegen tegenstand of concurrentie.

Deze tarotkaart moedigt je aan om vastberaden in je overtuigingen te blijven en niet toe te geven aan druk of tegenwind. Het herinnert ons eraan dat strijd soms nodig is om onze doelen te bereiken en dat het belangrijk is om standvastig te blijven in moeilijke situaties.

De Zeven Staven in de tarot zijn meestal vertegenwoordigers van strijd, weerstand en vasthoudendheid. In de meeste gevallen laat deze kaart een persoon zien die samen met andere werknemers strijdt tegen hindernissen of obstakels. Het vertegenwoordigt een periode waarin je wordt geconfronteerd met uitdagingen, concurrentie of tegenstand, en waarin je vastberaden moet zijn om je standpunt te verdedigen of je doelen te bereiken.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Zeven van Staven vertegenwoordigen fasen in iemands leven waarin er strijd en weerstand is. Het betekent dat je problemen, rivaliteit of tegenstand tegenkomt in verschillende delen van je leven, zoals werk, relaties of persoonlijke doelen. Deze kaart herinnert je eraan dat je standvastig moet blijven in je doelen en overtuigingen, zelfs als anderen je proberen te belemmeren of je weg te versperren.

Het kan ook aangeven dat je je grenzen moet stellen en voor jezelf moet opkomen, omdat anderen proberen je te overweldigen. Het is een kaart die aangeeft dat je bereid moet zijn om te vechten voor de dingen die belangrijk voor je zijn, en dat je innerlijke kracht en moed hebt om te overwinnen wat je tegenkomt. Het is een oproep om zelfverzekerd te zijn en geen druk van buitenaf te accepteren. Deze kaart toont uiteindelijk het potentieel om te winnen en te groeien na een periode van moeilijkheden en conflicten.

Mediteren op tarotkaart: Zeven van Staven

Meditatie op de Zeven van Staven kan je helpen bij het ontwikkelen van essentiële emotionele en persoonlijke vaardigheden die je kunt toepassen op verschillende gebieden van je leven. Het is een nuttige manier om jezelf beter te begrijpen en als persoon te groeien.

  1. Visualiseren van de innerlijke kracht: Je moet jezelf zien als een sterke, zelfverzekerde persoon die de uitdagingen aanpakt. Voel de kracht van je innerlijke groei.

  2. Om grenzen aan te geven: Zorg ervoor dat je grenzen stelt. Erachter komen en kalm en duidelijk aangeven wat je wel en niet accepteert in verschillende delen van je leven.

  3. Transformatie van conflicten: Stel je voor hoe je een conflict kan omzetten in een constructieve, kalmerende discussie. Zie hoe dit tot beter begrip en samenwerking leidt.

  4. Innerlijke stembewustzijn: Ervaar je innerlijke stemmen en twijfels die kunnen opduiken wanneer je wordt geconfronteerd met weerstand. Bepaal welke stemmen je aanmoedigen en welke je vertragen.

  5. Zelfverzekerd zijn: Neem een fysieke houding aan die zelfverzekerd is. Adem diep in en voel hoe je zelfverzekerd wordt.

  6. Visualisatie van het succes: Na het overwinnen van moeilijkheden zie je jezelf als zegevierend. Behaal je doelen en voel de vreugde en tevredenheid die gepaard gaan.

  7. Afspraken: Om je zelfvertrouwen te vergroten, herhaal positieve affirmaties zoals “Ik ben sterk en standvastig” of “Ik kan elke uitdaging aan”.

In de tarot vertegenwoordigen de Zeven van Staven strijd, vastberadenheid en standvastig verdedigen van je standpunt. Deze kaart geeft over het algemeen aan dat je in een situatie bent waarin je moet vechten voor wat je gelooft en wilt bereiken. Hoewel het kan wijzen op obstakels, tegenstand of competitie, benadrukt het ook je vastberadenheid om je doelen te bereiken, ongeacht de omstandigheden. Deze kaart kan betekenen dat je grenzen moet stellen en assertiever moet zijn in persoonlijke situaties. Je kunt deze kaart gebruiken om te mediteren en je zelfvertrouwen en standvastigheid te vergroten. Het kan je ook helpen om met moeilijkheden om te gaan op een manier die consistent is met de dingen die je gelooft. Het is een kaart die de kracht en vastberadenheid van een persoon weerspiegelt.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!