Back

Ik ben Zeven van Munten, very VIBE to meet you!

Welkom in de betekenisvolle omgeving van de Zeven van Munten, een tarotkaart die geduld, beoordeling en winst representeert. De figuur op deze kaart kijkt vaak naar zijn bloeiende gewassen, wat de beloning is voor jarenlange inspanning en inzet. Het geeft aan hoe belangrijk het is om na te denken over wat er moet gebeuren en geduldig te wachten op resultaten. De Zeven van Munten herinnert ons eraan dat het goed kan zijn om geld te investeren in langetermijndoelen. Dit kan ook een uitnodiging zijn om terug te kijken op je inspanningen, te bepalen wat werkt en wat niet. Deze kaart benadrukt hoe belangrijk het is om een evenwicht te vinden tussen inspanning en rust terwijl je de vruchten plukt van jouw inspanning en groei.

De Zeven van Munten verwijzen in het algemeen naar het nemen van de tijd om te beoordelen en te begrijpen wat je hebt bereikt. Het is een herinnering dat doorzettingsvermogen en geduld uiteindelijk vruchten zullen opleveren. Het benadrukt hoe belangrijk het is om na te denken en keuzes te maken op basis van echte waarde.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

Deze kaart geeft aan dat je een punt in je leven hebt bereikt waarop je kunt genieten van de resultaten van je inspanningen. Het kan wijzen op erkenning voor jouw werk en de noodzaak om te bepalen welke volgende stappen je moet ondernemen. Dit kan een moment zijn om na te denken over wat je hebt gedaan en wat je nog wilt doen. Het is ook mogelijk dat je geduld moet oefenen terwijl je wacht op verdere ontwikkelingen in deze periode. De Zeven Munten roept je op om na te denken over de beste manieren om je inspanningen te maximaliseren en te bepalen of je op de juiste koers bent. Het benadrukt hoe belangrijk het is om te waarderen wat je hebt bereikt en weloverwogen beslissingen te nemen.

Mediteren op tarotkaart: Zeven van Munten

Bij het mediteren op de Zeven van Munten kun je je concentreren op het beeld van bloeiende gewassen en de tevredenheid die ermee gepaard gaat. Bovendien kunt u nadenken over het idee van geduldig wachten op de juiste tijd om actie te ondernemen en de vruchten van uw arbeid te behalen.

Kijk naar je eigen “oogst” en de reis die je hebt afgelegd om daar te komen terwijl je meditatie doet en voel je tevreden en geïnspireerd.

  1. Overweeg je vooruitgang: Imagineer jezelf in een bloeiende tuin en kijk naar de resultaten van je werk. Neem de tijd om trots te zijn op de dingen die je hebt gedaan.

  2. Evaluatie van de vooruitzichten: Mediteer op de mogelijke volgende levensfasen. Denk na over welke nieuwe zaadjes van groei je wilt planten en hoe je je plannen kunt verbeteren.

  3. Tolerantie bevorderen: Adem diep in en uit terwijl je je inbeeldt hoe de gewassen groeien. Zorg ervoor dat je geduldig bent terwijl je wacht op de resultaten van je inspanningen.

  4. Evaluatie van het Proces: Focus op het proces van groei en ontwikkeling in plaats van alleen op de resultaten. Waardeer de lessen en ervaringen die je hebt opgedaan tijdens uw reis.

  5. Zelfreflectie en doelen: Overweeg waar je in de toekomst wilt zijn en wat je moet doen om daar te komen. Visualiseer jezelf doelbewust en tevreden.

  6. Meditatie en innerlijke stilte: Zoek een rustige plek om te mediteren en neem de tijd om te ontspannen en na te denken over je levenspad en de beslissingen die je hebt genomen.

  7. Vertonen van dankbaarheid: Voelen in je hart terwijl je je ogen sluit. Mediteer op dankbaarheid voor wat je hebt bereikt en voor de ontwikkeling die je hebt ondergaan.

Bezoek de wereld van de Zeven van Munten, een tarotkaart die waarden als geduld, beoordeling en oogsten uitdrukt. In deze kaart kijkt iemand naar zijn bloeiende gewassen, wat het resultaat is van langdurige inspanning en beloning. Deze kaart geeft aan dat je in je persoonlijke leven op een punt bent waarop je kunt genieten van de vruchten van je werk en erkenning krijgt voor wat je hebt gedaan. Het stimuleert zelfreflectie, toekomstplannen en geduld. Met behulp van deze kaart kunt je jouw vooruitgang waarderen, dankbaarheid uiten en nadenken over je groeipad en toekomstige doelen.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!