Back

Ik ben Zeven van Kelken, very VIBE to meet you!

Bezoek de betekenisvolle wereld van de Zeven van Kelken, een tarotkaart die bekend staat om haar symbolische weerspiegeling van dromen, verlangens en contemplatie. In de meeste gevallen toont deze kaart een figuur die voor zeven bekers staat, elk met een specifieke afbeelding of informatie. Deze bekers symboliseren de vele dromen, verlangens en herinneringen die in ons leven aanwezig zijn.
De Zeven van Kelken roepen mensen op om hun eigen verlangens te onderzoeken en te reflecteren. Het kan aangeven dat het tijd is om na te denken over wat je echt wilt en welke acties je moet ondernemen om je diepste verlangens te bereiken. Het kan ook aangeven dat je je moet concentreren op je spirituele groei en innerlijke wereld.

Kortom, deze kaart herinnert ons eraan dat we onze dromen en verlangens serieus moeten nemen terwijl we onze doelen nastreven.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

Een persoon heeft een diepgaande betekenis voor de Zeven van Kelken. In deze kaart wordt vaak een periode van reflectie en reflectie weergegeven. Het herinnert ons eraan dat we af en toe onze diepste dromen en verlangens moeten overwegen. Het kan aangeven dat je een moment nodig hebt om na te denken over wat je echt wilt in het leven en waar je naartoe wilt.

De kaart zet je aan om je eigen innerlijke wereld te onderzoeken en te begrijpen. Het is een oproep om na te denken over wat je wilt bereiken en wat je nodig hebt om ze te bereiken. Het kan ook wijzen op een drang naar nieuwe ervaringen, wat kan resulteren in een behoefte aan ontsnapping van de dagelijkse routine.

Mediteren op tarotkaart: Zeven van Kelken

Meditatie op de Zeven van Kelken kan een effectieve manier zijn om je diepste verlangens en innerlijke wereld te onderzoeken. Hier is een samenvatting van meditatietechnieken die speciaal voor deze tarotkaart zijn ontworpen:

  1. Nadenken over dromen: Ga naar een rustige plek en denk na over je diepste dromen en verlangens. Probeer ze diepgaand te begrijpen en visualiseer ze levendig.
  2. Innerlijke reis: Stel je ogen open en ga op een reis door je innerlijke wereld. Kijk naar de beelden, herinneringen en dromen die naar boven komen.
  3. Het dagboek van dromen: Begin een dagboek en noteer je dromen en verlangens. Bezoek regelmatig en denk na over wat je hebt geschreven.
  4. Visualisering: Beef jezelf in een diepe meditatieve staat en visualiseer jezelf op een weg die je diepste dromen bereikt. Probeer elk detail zo levendig mogelijk te visualiseren.

De Zeven van Kelken is een tarotkaart die verwijst naar introspectie, dromen en verlangens. Deze kaart roept je op om jezelf te onderzoeken en je diepste verlangens te begrijpen. Deze kaart vertegenwoordigt vaak een periode van introspectie in iemands leven, waarin ze zich afvragen wat ze echt willen en waar ze naar streven.
Het kan wijzen op een zoektocht naar meer emotionele vervulling, het herzien van je doelen en verlangens en het onderzoeken van je innerlijke wereld. Het mediteren op de Zeven van Kelken kan je helpen om verborgen verlangens te ontdekken en je innerlijke motivatie te begrijpen. Deze kaart herinnert ons eraan dat het essentieel is om verbinding te maken met onze diepste dromen en passies om een leven dat zinvol en bevredigend is te maken.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!