Back

Ik ben Twee van Staven, very VIBE to meet you!

De Twee van Staven biedt een wereld van keuzes en beslissingen. De kaart roept je op om je horizon te verbreden, je blik op de toekomst te richten en te begrijpen dat je de kracht hebt om je eigen weg te vinden. Het beeld van de persoon die over de horizon kijkt, samen met de wereldbol en het personeel, vertegenwoordigt het verlangen om nieuwe gebieden fysiek en mentaal te verkennen.

De kaart toont die belangrijke momenten in je leven wanneer je belangrijke beslissingen neemt. Het geeft je het gevoel dat je de controle over de wereld hebt en dat je de keuze hebt welke richting je wilt volgen en welke avonturen je wilt ondernemen. Het gevoel van opwinding en verwachting dat gepaard gaat met het verkennen van nieuwe gebieden, of het nu gaat om persoonlijke groei, relaties of je carrière, wordt gesymboliseerd door deze kaart. Het is een oproep tot moed en vastberadenheid terwijl je naar de grenzen van je eigen mogelijkheden gaat.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Twee van Staven vertegenwoordigen een periode in je leven waarin je belangrijke beslissingen moet nemen en je eigen kracht kunt gebruiken. Het is het moment waarop je beseft dat je de leiding over je leven hebt en dat je de controle hebt over je toekomst. Dit kan betrekking hebben op veel dingen, zoals carrière, persoonlijke groei of relaties.

De kaart roept op om je horizon te verbreden en nieuwe kansen te ontdekken. Het is een herinnering aan het feit dat je niet beperkt bent tot je huidige omstandigheden, maar dat je de vrijheid hebt om te experimenteren en te ontwikkelen. Bovendien benadrukt het het belang van vooruitdenken en plannen. Het is van cruciaal belang om weloverwogen beslissingen te nemen en de gevolgen ervan te begrijpen voordat je daadwerkelijk actie onderneemt.

Mediteren op tarotkaart: Twee van Staven

Een meditatie op deze kaart kan je helpen om je doelen en volgende levensstappen duidelijk te maken. Het kan je ook helpen moed en zelfvertrouwen te krijgen om die keuzes te maken en actie te ondernemen.

  1. Scannen van de horizon: Imagineer jezelf staan op een heuveltop en uitkijkend over de omgeving. Denk in je hoofd over de verschillende wegen en kansen die voor je liggen.
  2. De macht om te kiezen: Denk na over de kracht die je hebt om keuzes in je leven te maken. Mediteer op de verantwoordelijkheid en vrijheid die met het nemen van beslissingen gepaard gaan.
  3. Balans tussen ontspanning en controle: Stel jezelf voor dat je de hele wereld in de ene hand hebt en dat je personeel in de andere hand hebt. Het vinden van een goede balans tussen routine en spontaniteit, controle en avontuur.

  4. Een beeld van het succes: Zie jezelf als gelukkig en succesvol in de richting die je hebt gekozen. Het nemen van de juiste beslissingen voor jezelf geeft je plezier en voldoening.

  5. Ademhaling en bewustzijn: Om tot rust te komen en in het nu te zijn, gebruik ademhalingstechnieken. Dit kan helpen bij het bepalen van uw keuzes.

De Twee van Staven staan voor planning en beslissingen, en ze worden vaak gebruikt bij cruciale momenten in het leven. Het geeft aan dat mensen in persoonlijke situaties moeten nadenken en beslissen. Meditatie kan je zelfvertrouwen geven en je helpen je mogelijkheden te begrijpen. De kaart herinnert ons eraan dat we de kracht hebben om onze koers te kiezen en benadrukt de balans tussen controle en avontuur. Een leidend principe voor meditatie is het visioen van succes, dat ons helpt om onze doelen duidelijker te zien en de moed te vinden om ze te bereiken.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!