Back

Ik ben Twee van Kelken, very VIBE to meet you!

Bezoek de wereld van de Twee van Kelken, een tarotkaart die harmonie, liefde en partnerschap symboliseert. Twee kelken worden op deze kaart meestal samengebracht, vaak door twee handen die elkaar vinden. Dit beeld vertegenwoordigt de hechte band van liefde en emotionele verbondenheid tussen twee mensen.

De Twee van Kelken is een kaart in de tarot die balans, verbinding en samenwerking symboliseert. Het suggereert een periode in je leven waarin liefde en emotionele verbondenheid centraal staan. Het kan wijzen op het ontstaan van nieuwe liefdesbanden of een diepere band in bestaande relaties. Deze kaart herinnert ons eraan dat samenwerking en liefde kracht en vervulling kunnen bieden in ons spirituele en persoonlijke groeiproces.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Twee van Kelken-kaart vertegenwoordigt diepe emotionele verbondenheid en harmonie in iemands leven. Deze kaart geeft aan dat er in persoonlijke relaties een periode van liefde, wederzijdse genegenheid en samenwerking aanbreekt. Het kan betekenen dat je een soulmate vindt of dat je bestaande relaties versterkt. Deze kaart roept je op om open te staan voor liefde en emotionele connecties. Het benadrukt hoe belangrijk het is om relaties in evenwicht te houden. Het kan ook betekenen dat je samenwerkt met een partner of geliefde om dingen te bereiken.

In een breder kader kunnen de Twee van Kelken aangeven dat het tijd is om je intuïtie en emoties te volgen. Het herinnert je eraan dat emotionele vervulling en liefde essentieel zijn voor je gezondheid. Het kan ook verwijzen naar het vinden van een evenwicht tussen verschillende delen van je leven, zoals werk en privé, om een gelukkiger en harmonieuzer bestaan te leiden.

Mediteren op tarotkaart: Twee van Kelken

Om je innerlijke harmonie te vinden en je emotionele banden te begrijpen, kun je mediteren op de Twee van Kelken. Hier zijn enkele meditatietechnieken die specifiek voor deze kaart van toepassing zijn:

  1. Kijk naar de verbinding: Sluit je ogen en denk aan de diepe emotionele band die je met een geliefde hebt. Zie hoe de genegenheid en liefde tussen jullie twee stromen.

  2. Vergelijk je emoties: Observeer je gevoelens en zoek eventuele onevenwichtigheden. Denk na over hoe je deze emoties kunt balanceren om harmonie in je leven te brengen.

  3. Het berekenen van de winst: Denk aan degenen met wie je een diepe emotionele band hebt. Tel je zegeningen en bedank de hemel voor deze liefdevolle band.

  4. Harmonie: Zorg voor een goede relatie met jezelf. Zoek naar manieren om meer zelfrespect en acceptatie te ontwikkelen.

  5. Verbindingen in de toekomst: Imagineer jezelf in de toekomst met liefdevolle banden en diepe banden. Stel je voor hoe deze verbindingen je leven verbeteren.

De Twee van Kelken is een tarotkaart die harmonie, emotionele banden en liefdevolle relaties weerspiegelt. Deze kaart toont twee kelken met elkaar verbonden, wat een diepe en evenwichtige band tussen hen symboliseert. Deze kaart wijst over het algemeen op het aangaan van nieuwe vriendschappen, liefdesrelaties of het versterken van bestaande relaties. Het maakt duidelijk hoe belangrijk wederzijdse liefde, begrip en emotionele ondersteuning zijn.
Deze kaart kan aangeven dat je in je persoonlijke leven op zoek bent naar harmonie in je relaties en een diepere emotionele band met anderen wilt ontwikkelen. Het mediteren op deze kaart kan helpen om liefdevolle relaties op te bouwen, zowel met anderen als met jezelf, en een gevoel van evenwicht en tevredenheid in je leven te creëren.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!