Back

Ik ben Tien van Munten, very VIBE to meet you!

We verwelkomen je in de fascinerende wereld van de Tien van Munten, een tarotkaart die erfgoed, rijkdom en welvaart symboliseert. Deze kaart toont vaak een beeld van harmonie en voorspoed, waarin een familie geniet van elkaars gezelschap in een omgeving van materiële welvaart en gemak. De Tien van Munten roept je op om de voordelen van rijkdom en stabiliteit te onderzoeken en om na te denken over de resultaten van je werk. Het is een kaart die zowel materiële voorspoed als de vreugde van familiebanden viert. Het herinnert ook aan het belang van waardering en delen met anderen.

Over het algemeen vertegenwoordigen de Tien van Munten materiële welvaart, rijkdom en succes. Na langdurige inspanningen is deze kaart een teken van het bereiken van een punt van financieel comfort en stabiliteit. Het is ook mogelijk dat deze kaart een teken is van het waarderen van familienormen en gewoonten en het delen van tijd met dierbaren. Het herinnert ons eraan dat we tevreden moeten zijn met wat we hebben bereikt en dat we deze ervaring moeten delen met anderen. De Tien van Munten stimuleren een gevoel van dankbaarheid en waardering voor de goede dingen in het leven en benadrukten de harmonie tussen materiële voorspoed en emotionele vervulling.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

Deze kaart vertegenwoordigt een periode van welvaart en stabiliteit in uw persoonlijke leven. Het onderstreept het belang van familiebanden en het delen van overvloed met dierbaren, en het wijst ook op succes in carrière, financiën en relaties. De Tien van Munten geeft je de moed om te genieten van wat je hebt bereikt en waarde te hechten aan wat je hebt opgebouwd. Bovendien roept het op om te investeren in de emotionele en spirituele rijkdom die voortkomt uit harmonieuze relaties en diepgewortelde waarden. Deze kaart stimuleert een gevoel van geluk, dankbaarheid en dankbaarheid voor de welvaart en voor de belangrijke dingen die het leven biedt.

Mediteren op tarotkaart: Tien van Munten

Bij het mediteren op de Tien van Munten kun je je concentreren op de gevoelens van welvaart en overvloed die je om je heen voelt. Voelen hoeveel je hebt bereikt en visualiseer een omgeving vol comfort en veiligheid.

  1. Ervaren van overvloed: Imagineer jezelf omgeven door welzijn en overvloed. Deel de materiële en emotionele rijkdom die je om je heen hebt en geniet van deze rijkdom.
  2. Versterk familiebanden: Imagineer hoe je tijd doorbrengt met je dierbaren. Ervaar de kracht van familiebanden en hoe ze uw welzijn bevorderen.
  3. Ervaring waarbij je dankbaar bent: Denk na over wat je dankbaar bent in je leven. Voel de diepe dankbaarheid voor de voordelen van je bestaan.
  4. Materiaal en spiritueel integreren: Breng in gedachten hoe materiële overvloed je emotionele en spirituele ontwikkeling kan ondersteunen. Visualiseer een harmonie tussen innerlijke en materiële rijkdom.
  5. Verschillende delen van Overvloed: Mediteer op het idee om je overvloed en welvaart met anderen te delen. Voel de vreugde van bijdragen aan de gemeenschap en geven.

De Tien van Munten vertegenwoordigen rijkdom, stabiliteit en familiebanden. Deze kaart staat voor een periode van overvloed van materiële en emotionele rijkdom, waarin prestaties in relaties en carrière worden gevierd. Deze kaart geeft aan hoe belangrijk het is om familiebanden te onderhouden en dierbaren te verzorgen in je eigen leven. Om te mediteren op deze kaart, kun je je concentreren op het versterken van familiebanden, gevoelens van overvloed en dankbaarheid. Het herinnert eraan dat ware welvaart niet alleen gaat om materiële rijkdom, maar ook om gevoelens van tevredenheid te hebben en positieve energie te delen met anderen.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!