Back

Ik ben Tien van Kelken, very VIBE to meet you!

Bezoek de wereld van de Tien van Kelken, een tarotkaart die staat voor emotionele vervulling, ultiem geluk en voldoening. Deze kaart geeft vaak een beeld van een gelukkige familie die wordt omringd door tien kelken die boven hen zweven als een regenboog van geluk en emoties. De Tien van Kelken vertegenwoordigen een toestand van perfecte vreugde waarin alle aspecten van het leven in harmonie zijn.

Gezinsgeluk, diepe emotionele banden en volmaakte tevredenheid zijn allemaal tekenen van deze kaart. Het suggereert dat je momenteel in een fase van je leven bent waarin je innerlijke tevredenheid hebt gevonden en je persoonlijke relaties in evenwicht hebt. Het is een herinnering aan het feit dat het genieten van de kleine dingen in het leven essentieel is en het koesteren van liefde en vriendschap om je heen.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Tien van Kelken vertegenwoordigen de hoogste mate van emotionele tevredenheid en vreugde in iemands leven. Deze kaart geeft aan dat je momenteel volledig tevreden bent met je persoonlijke en emotionele situatie. Het is een symbool van een periode van harmonie waarin je gelukkig bent, zowel in jezelf als in je relaties met anderen.

Deze kaart geeft aan dat je sterke en belangrijke relaties hebt met vrienden en familie in je privéleven. Het kan wijzen op een gelukkig thuis, liefdevolle band en een gevoel van vrede en tevredenheid met je huidige situatie. Het is een herinnering om te genieten van de waardevolle tijd van het leven en te waarderen wat je hebt terwijl je dankbaarheid en liefde uitspreekt voor degenen met wie je omgaat. Het kan ook aangeven dat jouw persoonlijke emotionele reis een hoogtepunt heeft bereikt en dat je een gevoel van voltooiing ervaart.

Mediteren op tarotkaart: Tien van Kelken

Om diepere emotionele tevredenheid en harmonie in je leven te vinden, in overeenstemming met de betekenis van de Tien van Kelken, kun je deze meditatieoefeningen uitvoeren.

  1. Dankbaarheidsoefening: Sluit je ogen en denk aan al het goede in je leven. Voel de warmte en vreugde die ze je brengen als je ze ziet.
  2. Verbeeld je perfecte emotionele toestand: Stel je voor dat je volledig tevreden en gelukkig bent. Kijk naar de details en voel de gevoelens alsof ze echt zijn.
  3. Versterking van familiebanden: Denk aan je familie en stuur positieve energie en liefde naar hen. Imagineer dat jullie allemaal samen zijn en geluk en harmonie jou omringen.
  4. Maak een vrolijk dagboek: Zorg ervoor dat je elke dag een dagboek bijhoudt waarin je één ding schrijft waarvoor je dankbaar bent en één ding schrijft dat je die dag heeft vermaakt.

  5. Affirmaties die emotioneel zijn: Vertel positieve dingen, zoals “Ik ben vol liefde en vreugde” of “Ik koester de kostbare momenten in mijn leven.”

De Tien van Kelken is een tarotkaart die wordt gebruikt om diepe gevoelens van vreugde, voldoening en harmonie in het leven te symboliseren. Deze kaart vertegenwoordigt een periode in iemands leven waarin emotionele doelen worden bereikt en innerlijke tevredenheid wordt bereikt. Het verwijst naar een periode van vreugde in persoonlijke relaties en een harmonieus familieverband. Het cultiveren van dankbaarheid, het versterken van familiebanden en het visualiseren van een leven vol emotionele overvloed kunnen allemaal worden ondersteund door meditatie op deze kaart.

Deze kaart herinnert ons eraan om de dingen die belangrijk zijn in het leven te waarderen en te waarderen voor de liefde en geluk die we hebben. Om af te sluiten, de Tien van Kelken roept op om emotioneel vervuld te zijn en te koesteren, wat essentieel is voor ons welzijn.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!