Back

Dans mee op het ritme van de recycling van de seizoenen.

De seizoenen worden geboren, sterven en weer geboren in de voortdurende dans van tijd en verandering. Elke periode van het jaar brengt een unieke reeks gevoelens, kleuren en geluiden met zich mee, en er schuilt een diepe spirituele betekenis achter deze schijnbaar onophoudelijke reeks gebeurtenissen.

Lente 🌳: Ontwaak de sluimerende mind!
De aarde ontwaakt uit haar winterslaap in de lente. De wereld komt tot leven wanneer nieuwe bladeren op de bomen vallen, bloemen bloeien en nieuwe bomen groeien. Het is een periode van optimisme en transformatie. We worden herinnerd aan de kracht van wedergeboorte en de mogelijkheid om nieuw en fris te beginnen tijdens de lente. Het is de juiste tijd om onze doelstellingen en aspiraties nieuw leven in te blazen en oude gewoontes achter ons te laten.

Zomer ☀️: Overvloed op alle vlakken.
De zomer brengt overvloed met zich mee. De zon verwarmt het land en laat de gewassen groeien en bloeien. Dit seizoen herinnert ons aan de vruchten van toewijding en inspanning. Het is nu de tijd om de vruchten te plukken van wat we hebben geplant in de lente en daarvoor! In de zomer kunnen we dankbaarheid voelen voor alles wat we hebben en genieten van de vruchten van onze inspanningen.

Herfst 🍁 : Loslaten van wat niet meer nodig is.
We betreden de herfst wanneer de bladeren beginnen te vallen en de dagen korter worden. Dit seizoen nodigt ons uit om wat ons niet langer nodig heeft los te laten. De bomen laten hun bladeren vallen om zich over te geven. We leren in de herfst dat falen niet hetzelfde is als loslaten. In plaats daarvan is het een daad van wijsheid en vertrouwen. Het is een tijd om na te denken, te vertragen en jezelf op te ruimen.

Winter ❄️ : Luister naar je innerlijke stilte.
De winter hult de wereld in een stille envelop. Het leven lijkt te vertragen, en de natuur trekt zich terug. We kunnen de diepste wijsheid vinden tijdens deze tijd van stilte en nadenken. De winter leert ons dat er zelfs in de stilte en schijnbare leegte transformatie en groei plaatsvindt. Het is moment om onze innerlijke stem te horen en ons voor te bereiden op de volgende levenscyclus.

Elke seizoen heeft zijn eigen cadeaus en lessen. Ze vormen samen een spirituele reis die ons herinnert aan het feit dat het leven een onophoudelijke reeks is van evolutie, transformatie en verandering. We kunnen ons meer verbonden voelen met de natuurlijke wereld en onze eigen spirituele reis door bewust deel te nemen aan de seizoensdans. Het is een herinnering dat er in elke tijd van het jaar, in elke wending van de cyclus, een diepere betekenis wachtend op ontdekking!

Tijdens deze sound journey kun je gaan genieten van jouw eigen transformatie door alle seizoenen heen die je tot nu toe hebt mogen beleven.

De geluiden van alle vier de seizoenen bieden natuurlijke frequenties, aangeboden door Moeder Natuur haarzelf en doen je beseffen dat alles wat je meemaakt in het leven een deadline heeft.

Dit geldt uiteraard zowel voor de positieve en gezonde gebeurtenissen, maar ook voor de negatieve en ongezonde gebeurtenissen… 

De natuur heeft een frequentie van maar liefst 432 Hz, wat een gunstig en heilzaam effect heeft op zowel het lichaam als de geest. Bepaalde overtuigingen beweren dat muziek die op 432 Hz is afgestemd een diepe verbinding heeft met de natuurlijke wereld en het menselijk lichaam, waardoor het kan helpen om emotionele balans en ontspanning te bevorderen. Sound healing met 432 Hz wordt gezien als een manier om stress te verminderen, emotionele blokkades los te laten en een gevoel van innerlijke vrede te creëren. Bereid je dus voor op een sound journey waarbij je jezelf helemaal kunt overgeven aan jouw ware natuur. En dit kun je zowel letterlijk als figuurlijk opvatten!

Wat ga je precies beleven tijdens deze sound journey?

Een sound journey, zoals het woord in feite al verraad, is een reis waarbij je (door de samenstelling van verschillende helende klanken) wordt meegenomen naar een bepaalde sfeer, omgeving of plaats die worden behandeld naar een specifiek wekelijks wisselend thema. Momenteel kun je genieten van maar liefst vier thema’s: Incredible India, Sounds of the Seasons, Mystical Mantras en Serenity Stories. In de toekomst worden er dit ongetwijfeld meer!

In deze sfeer, omgeving of plaats bestaat het element van tijd eventjes niet meer. Het gezonde geluid hoor je niet alleen met ogen, maar beleef je met je hele lichaam, al je zintuigen en zelfs je lichaamscellen ontsnappen niet aan de ontspannende frequenties die als een warme golf over je hele wezen heen spoelen. Dit komt doordat je lichaam o.a. voor minimaal 70% uit waterelementen bestaat, wat geluid geleid als geen ander! Hierdoor worden zowel lichaam als geest, vrijwel onmiddellijk op een ‘milde gedwongen’ wijze te ontspannen en over te geven aan de sound journey.  

Tijdens een sound journey wordt er echt de tijd genomen om ook iedere deelnemer individueel te behandelen, dus de diverse sound healing instrumenten worden ook vlakbij of zelfs op het lichaam geplaatst voor optimale opname van de wonderbaarlijke klanken!


Na overgave kan er pas genezing plaatsvinden; eventuele lichamelijke blokkades en pijnklachten die meestal veroorzaakt zijn door mentale- en emotionele stress dat langdurig in het systeem zijn gaan zitten, krijg nu de kans op te genezen.

Mocht je met iets zwaardere klachten rondlopen, zoals stress, oud-trauma of burn-out symptomen, dan raad ik je aan om individuele klanktherapie & coaching te volgen. Hierbij behandelen wij specifieke klachten en gaan we de oorzaak, de kern ervan achterhalen, zodat het genezingsproces kan versnellen! 

Meer informatie over Klanktherapie & Coaching in Rotterdam.

TIBETAANSE KLANKSCHALEN TIBETAANSE KLANKSCHALEN KRISTALLEN KLANKSCHALEN KRISTALLEN KLANKSCHALEN rain
stick
rain
stick
Tingsha Tingsha Energy
Bar
Chimes
energy
bar
chimes
ZAPHIR
CHIMES
ZAPHIR
CHIMES
Thunder
Bamboo
thunder
bamboo
CHINESE GONG CHINESE GONG CABASA CABASA WELKE INSTRUMENTEN GEBRUIK IK TIJDENS DEZE SOUND JOURNEY?

Voordelen van een sound journey:

Verminder stress: Sound journeys kunnen je helpen diep te ontspannen en je stressniveau aanzienlijk te verlagen.
Heling van gevoelens: Geluidstrillingen kunnen helpen bij het loslaten van emotionele blokkades en opgekropte emoties, wat kan leiden tot innerlijke heling.
Verhoogde bewustzijnsniveaus: Sound journeys stimuleren een groter bewustzijn en een verbinding met je innerlijke zelf.
Verbeterde kwaliteit van slapen: Sound journeys kunnen helpen bij een diepere en kalmerende slaap.
Verhoogde mate van inventiviteit: Volgens sommige mensen stimuleren geluidsreizen hun creativiteit.
Verlichten van lichamelijke pijn: Geluidstrillingen kunnen pijn en spanning in spieren verlichten.
Chakra-harmonie: Sound journeys helpen de chakra’s in balans te brengen en de energiestroom te stroomlijnen.
Meer diepgaande contemplatie: Het geluid kan de geest kalmeren en helpen bij het bereiken van diepere meditatieve toestanden.
Verbeterde focus: Sound journeys kunnen je helpen concentreren en focussen.
Mentale ontwikkeling: De reis kan worden gebruikt als een spirituele ervaring die je helpt om jouw spirituele inzichten en persoonlijke ontwikkeling te vergroten.
Energiereiniging: Geluidstrillingen reinigen negatieve energie en herstellen het energetische systeem in evenwicht.
Zelfreflectie: Een sound journey kan je helpen om meer bewust te worden van jezelf en over jezelf.
Verbindende link: Het geluid kan helpen bij het opbouwen van een genezende band met de ether, spirituele gidsen of het universum.

Hoe laat kan je Klankmeditaties volgen?

Iedere woensdagavond van 18:45 – 20:00

LET OP! Zonder aanmelding via YogiBit heb je GEEN toegang tot de wekelijkse Sound Journey.
Om de kwaliteit te bewaken, is er ook ruimte voor maximaal 15 leerlingen, boek jouw plek dus op tijd!

Selecteer hieronder jouw gewenste rittenkaart

Proefles

€5,-

Vrijblijvend 1 les

Eenmalig geldig

Losse les

€17,50

1 x losse les

1 maand geldig

3 lessen

€45,-

€15,- per les

1 maand geldig

5 lessen

€67,50

€13,50 per les

3 maanden geldig

10 lessen

€125,-

€12,50 per les

6 maanden geldig

20 lessen

€230,-

€11,50 per les

12 maanden geldig

Selecteer hieronder jouw gewenste abonnement

SOUND JOURNEY
abonnement

€40,-

€10,- per les

KLANKMEDITATIE & SOUND JOURNEY
abonnement

€70,-

€8,75 per les