Back

Sound Journey waarbij je oren je niet bedriegen!

India, het land van spiritualiteit, contrasten en kleuren, biedt een unieke ervaring voor de zintuigen. Het is een plek waar de oude en moderne werelden harmonieus samenkomen, waar tradities en innovaties elkaar omarmen en waar elke kant een nieuw avontuur onthult. Tijdens deze sound journey worden je zintuigen overweldigd door een wereld vol geluiden, smaken en geuren. Je kunt je vast voorstellen hoe de verrukkelijke aroma van kruidige curry’s ruiken terwijl je door de kleine straten van Delhi loopt, of de bedwelmende geur van wierook in de heilige tempels van Varanasi.

Indiase geluiden zijn een eindeloze symfonie van harmonie en chaos. Het is mogelijk om de opwindende drukte van een markt in Mumbai te ervaren, waar muziek, verkeerstoeters en straatverkopers een kakofonie creëren die toch werkt. Of je kunt genieten van de serene kalmte van de Taj Mahal, waar de geschiedenis en de rust je ademloos achterlaten. Ook biedt India je de kans om deel te nemen aan culturele vieringen die je verwarmen, van heilige ceremonies aan de oevers van de Ganges tot levendige dansfeesten in Goa, de hete woestijn van Rajasthan, de ochtendzon die opkomt over de Ganges tijdens een yogales in Rishikesh en ontmoetingen met wijze yogi’s in de Himalaya; dit land biedt het allemaal!

Tijdens deze sound journey beleven wij het India uiteraard in geluiden, waarbij je zintuigen betovert worden met de zowel spirituele, alledaagse en natuurlijke geluiden die er dagelijks plaatsvinden. Bereid je zintuigen voor op een innerlijke reis naar het mystieke India, de grondlegger van ons hedendaagse spiritualiteit, yoga en Hindoeïsme die samen harmonieus hand in hand gaan.

Mocht je zelf ooit naar India geweest zijn, bereid je dan voor op een verzoening met het magische land!
Ben je nog niet eerder naar India geweest, dan maak je kennis met haar hartslag, bestaande uit snelle kloppingen van muziek gepaard met langzame kloppingen van de mystieke geluiden en bijpassende sound healing instrumenten!

Wat ga je precies beleven tijdens deze sound journey?

Een sound journey, zoals het woord in feite al verraad, is een reis waarbij je (door de samenstelling van verschillende helende klanken) wordt meegenomen naar een bepaalde sfeer, omgeving of plaats die worden behandeld naar een specifiek wekelijks wisselend thema. Momenteel kun je genieten van maar liefst vier thema’s: Incredible India, Sounds of the Seasons, Mystical Mantras en Serenity Stories. In de toekomst worden er dit ongetwijfeld meer!

In deze sfeer, omgeving of plaats bestaat het element van tijd eventjes niet meer. Het gezonde geluid hoor je niet alleen met ogen, maar beleef je met je hele lichaam, al je zintuigen en zelfs je lichaamscellen ontsnappen niet aan de ontspannende frequenties die als een warme golf over je hele wezen heen spoelen. Dit komt doordat je lichaam o.a. voor minimaal 70% uit waterelementen bestaat, wat geluid geleid als geen ander! Hierdoor worden zowel lichaam als geest, vrijwel onmiddellijk op een ‘milde gedwongen’ wijze te ontspannen en over te geven aan de sound journey.  

Tijdens een sound journey wordt er echt de tijd genomen om ook iedere deelnemer individueel te behandelen, dus de diverse sound healing instrumenten worden ook vlakbij of zelfs op het lichaam geplaatst voor optimale opname van de wonderbaarlijke klanken!


Na overgave kan er pas genezing plaatsvinden; eventuele lichamelijke blokkades en pijnklachten die meestal veroorzaakt zijn door mentale- en emotionele stress dat langdurig in het systeem zijn gaan zitten, krijg nu de kans op te genezen.

Mocht je met iets zwaardere klachten rondlopen, zoals stress, oud-trauma of burn-out symptomen, dan raad ik je aan om individuele klanktherapie & coaching te volgen. Hierbij behandelen wij specifieke klachten en gaan we de oorzaak, de kern ervan achterhalen, zodat het genezingsproces kan versnellen! 

Meer informatie over Klanktherapie & Coaching in Rotterdam.

TIBETAANSE KLANKSCHALEN TIBETAANSE KLANKSCHALEN Tingsha Tingsha Energy
Bar
Chimes
energy
bar
chimes
Tempel
Bel
tempel
bel
WELKE INSTRUMENTEN GEBRUIK IK TIJDENS DEZE SOUND JOURNEY?

Voordelen van een sound journey:

Verminder stress: Sound journeys kunnen je helpen diep te ontspannen en je stressniveau aanzienlijk te verlagen.
Heling van gevoelens: Geluidstrillingen kunnen helpen bij het loslaten van emotionele blokkades en opgekropte emoties, wat kan leiden tot innerlijke heling.
Verhoogde bewustzijnsniveaus: Sound journeys stimuleren een groter bewustzijn en een verbinding met je innerlijke zelf.
Verbeterde kwaliteit van slapen: Sound journeys kunnen helpen bij een diepere en kalmerende slaap.
Verhoogde mate van inventiviteit: Volgens sommige mensen stimuleren geluidsreizen hun creativiteit.
Verlichten van lichamelijke pijn: Geluidstrillingen kunnen pijn en spanning in spieren verlichten.
Chakra-harmonie: Sound journeys helpen de chakra’s in balans te brengen en de energiestroom te stroomlijnen.
Meer diepgaande contemplatie: Het geluid kan de geest kalmeren en helpen bij het bereiken van diepere meditatieve toestanden.
Verbeterde focus: Sound journeys kunnen je helpen concentreren en focussen.
Mentale ontwikkeling: De reis kan worden gebruikt als een spirituele ervaring die je helpt om jouw spirituele inzichten en persoonlijke ontwikkeling te vergroten.
Energiereiniging: Geluidstrillingen reinigen negatieve energie en herstellen het energetische systeem in evenwicht.
Zelfreflectie: Een sound journey kan je helpen om meer bewust te worden van jezelf en over jezelf.
Verbindende link: Het geluid kan helpen bij het opbouwen van een genezende band met de ether, spirituele gidsen of het universum.

Hoe laat kan je Klankmeditaties volgen?

Iedere woensdagavond van 18:45 – 20:00

LET OP! Zonder aanmelding via YogiBit heb je GEEN toegang tot de wekelijkse Sound Journey.
Om de kwaliteit te bewaken, is er ook ruimte voor maximaal 15 leerlingen, boek jouw plek dus op tijd!

Selecteer hieronder jouw gewenste rittenkaart

Proefles

€5,-

Vrijblijvend 1 les

Eenmalig geldig

Losse les

€17,50

1 x losse les

1 maand geldig

3 lessen

€45,-

€15,- per les

1 maand geldig

5 lessen

€67,50

€13,50 per les

3 maanden geldig

10 lessen

€125,-

€12,50 per les

6 maanden geldig

20 lessen

€230,-

€11,50 per les

12 maanden geldig

Selecteer hieronder jouw gewenste abonnement

SOUND JOURNEY
abonnement

€40,-

€10,- per les

KLANKMEDITATIE & SOUND JOURNEY
abonnement

€70,-

€8,75 per les