Back

Sound Healing Workshops: 100% Good Vibes

Overal om ons heen bevindt zich geluid. Of de volume ervan nu hard, zacht of gemiddeld is; het is een feit dat onze oren er niet aan kunnen ontkomen. Maar wist je dat niet al het geluid dat we horen positieve reacties op ons lichaam, geest en emoties heeft? Ja, je ‘hoort’ het goed!
De vele geluiden in het westen om ons heen zijn namelijk niet afkomstig vanuit gezonde bronnen. Denk bijvoorbeeld eens aan het verkeer met toeterende auto’s, scheurende scooters en constructiewerkzaamheden aan gebouwen. Het effect dat ze op je gezondheid hebben ga je vroeg of laat voelen, doordat je er onbewust in wordt gezogen. In feite heb je geen keuze, omdat je er letterlijk door omringd wordt! De onnatuurlijke geluiden gemixt met werkdruk, verwachtingen van je partner binnen een relatie of een druk huishouden, eist uiteindelijk van ieder mens haar tol, waarbij het niet de vraag is ‘of’ het gebeurt, maar juist ‘wanneer’ het gebeurt. Het gevolg is vaak een verhoogd stressniveau, overspannenheid, kortademigheid, niet goed of moeilijk in slaap kunnen vallen, rusteloze nachten of juist weer vermoeid wakker worden in de ochtend. In de meer ernstige gevallen leidt dit weer tot burn-out symptomen en klachten tot lichamelijke en geestelijke ziekten.

Gelukkig valt dit drastisch te verminderen of te volkomen dankzij de wonderbaarlijke kracht van helende klanken!

Deze wonderbaarlijke intonaties, afkomstig vanuit diverse sound healing instrumenten, bezitten namelijk natuurlijke vibraties waar jouw lichaam en geest vrijwel onmiddellijk op reageren met… ontspanning! Doordat de helende klanken doordringen door je huidcellen in je bloedcellen tot in je botten zelfs, onderga je als het ware een overheerlijk bad van gezond geluid, zonder dat je je erbij hoeft af te drogen! 

Wat valt er te beleven tijdens een Sound Healing Workshop?

Er zijn maar liefst twee sound healing workshops te bezoeken, waarbij er de eerste workshop bedoeld is ter kennismaking met de wondere wereld van sound healing en de tweede workshop is bedoel voor degenen die zelf meer verdieping willen ervaren met de helende klanken in hun persoonlijke leven.

Workshop #1: Very VIBE to meet you!

Je gaat een hoop meekrijgen over wat Sound Healing nu precies is en hoe jij het ook kunt toepassen in je eigen dagelijks leven. Dit wordt gedaan aan de hand van een presentatie, gegeven door Geoffrey de Jong, praktische oefeningen en uiteraard het ondergaan van een sound bath; dit kan uiteraard niet ontbreken tijdens deze sound healing workshop!

Workshop #2: SOUNDS like a PLAN.

Deze workshop is het vervolg op de Workshop: Very VIBE to meet you! en is bedoeld voor degenen die zich al een beetje in de wondere wereld van sound healing hebben verdiept. In short: Leer om te gaan met de diverse instrumenten, hoe één-op-één- en groepsbehandelingen te geven en een eigen blauwprint te maken voor een dagelijks sound healing ritueel!

MORE INFO COMING SOON!

WORKSHOP
SOUND
HEALING

Waar worden de offline Sound Healing Workshops gehouden?

De offline Sound Healing Workshops worden een aantal keren per jaar gegeven, dus mocht je op een bepaalde datum niet aanwezig kunnen zijn, zal er vast een andere datum beter uitkomen voor je. De Sound Healing Workshops worden gegeven op de volgende locatie:

Merlijn: Body and Mind Center (Rijswijk)

Makkelijk en snel bereikbaar met zowel het OV als de auto, bevindt zich pal naast de A13 richting Den Haag, de magische Body & Mind Center, genaamd Merlijn.
In de grote zaal, compleet met spiegels en podium, is het een waar genot om hier een LIVE workshop te beleven. Kom naar het pittoreske Rijswijk!

Merlijn: Body & Mind Center
Grote Zaal
Patrijsweg 12
2289 EX Rijswijk