Back

Om je een beter begrip te geven van sound healing en hoe het jouw welzijn kan verbeteren, deel ik graag mijn eigen inzichten en belevenissen in diverse blogs en artikelen voor inzichten, ervaringen en praktische tips over van alles wat dan ook maar te maken heeft met de wondere wereld van gezond geluid! Ik bied een schat aan informatie om je te inspireren en te informeren, van de geschiedenis van sound healing tot de meest recente ontwikkelingen in de industrie. 
Denk hierbij aan wetenschappelijke bevindingen en benaderingen over sound healing, spirituele benaderingen over sound healing en uiteraard mijn eigen inzichten over sound healing.

Deze blog heeft iets voor iedereen; of je nu wilt leren over verschillende methoden voor sound healing, de wetenschap achter gezond geluid of de ervaringen van anderen over dit klinkende fenomeen. Graag wil ik een bron van kennis, inspiratie en ondersteuning zijn voor iedereen die door middel van geluid genezing, balans en welzijn zoekt in zijn of haar leven!

De meest recentste Sound Healing blogs:

BLOG: GENEZEN MET DE SNELHEID VAN GEZOND GELUID. WAT EEN SPIRITUELE REIS NAAR RISHIKESH, INDIA WEL NIET MET JE GEZONDHEID KAN DOEN! BLOG LEZEN BLOG: HOE SUPER MARIO BROS MIJ ALS KIND KWELDE! WAAROM VIDEOGAMES SPELEN VOOR HET SLAPEN GAAN, NIET ECHT EEN GOED IDEE WAS. BLOG LEZEN BLOG: KOOP JE EEN HANDGEMAAKTE KLANKSCHAAL OF MACHINAAL? EEN KLANKSCHAAL GESCHAPEN MET GEDULD, TIJD EN PRECISIE OF EEN KLANKSCHAAL IN ELKAAR GE-TERMINATOR-D. WAT KIES JIJ? BLOG LEZEN

Hoe gezond is geluid tijdens een basketbalwedstrijd?
Mijn ervaringen tijdens NBA games.
BLOG #6

COMING SOON!

Nada Yoga: De Klanktherapie van India
Niks. Noppes. Nada doen op Helende Klanken.
BLOG #5

COMING SOON!

Sound Healing en Tarotkaarten:
Een aanvulling of opvulling?
BLOG #4

COMING SOON!

Handgemaakte klankschaal of machinaal?
Welke klankschaal koop je voor wat doel?
BLOG #3

Videogamedeuntje voor het slapen gaan
1991. Super Mario Bros. Kwelling.
BLOG #2

Genezen met de snelheid van gezond geluid
Over India, de Ganges en Vrijheid.
BLOG #1