Back

Ik ben Schildknaap van Staven, very VIBE to meet you!

We wensen je welkom in de fascinerende wereld van de Schildknaap van Staven, een tarotkaart die een gevoel van nieuwheid, inventiviteit en avontuur uitdrukt. Deze kaart toont meestal een jonge persoon, vaak een tiener of jongvolwassene, die een lange staf vasthoudt met een levendige en enthousiaste houding. Dit personeel is een voorbeeld van hun toegewijdheid en bereidheid om nieuwe wegen te onderzoeken.

De Schildknaap van Staven staat voor nieuw begin, onbeperkte verkenning en de opwinding van nieuwe initiatieven. Het vertelt ons dat er een periode van enthousiasme en creatieve energie in ons leven is aangebroken, waarin we de wereld kunnen bekijken met een jeugdige geest. Dit is de tijd om dromen na te jagen, kansen te benutten en onze creatieve geest te laten bloeien.

Deze kaart herinnert ons eraan dat jeugdig enthousiasme en moed vaak de sleutels zijn om onze doelen te bereiken. Het roept ons op om nieuwe uitdagingen met vertrouwen en openheid aan te gaan en te genieten van de reis die voor ons ligt.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

In iemands leven brengt de Schildknaap van Staven enthousiasme, inventiviteit en avontuur. Het lijkt op een periode waarin je de wereld met een nieuw perspectief bekijkt, zoals een kind die de wereld vol verwondering ontdekt. Dit kan zich uiten in het aangaan van nieuwe projecten, het verkennen van onbekende gebieden of het opnieuw intens volgen van je passies.

Deze kaart laat zien dat je bereid bent om uitdagingen aan te gaan en risico’s te nemen. Het kan een periode van transformatie en vernieuwing zijn, waarin je je vastberadenheid en enthousiasme gebruikt om je doelen te bereiken.

De Schildknaap van Staven kan in relaties wijzen op een opwindende nieuwe romantiek of een periode van hernieuwde liefde in een bestaande band. Deze kaart roept over het algemeen op om open te staan voor nieuwe ervaringen, creatief te zijn en het avontuur van het leven te omarmen.

Mediteren op tarotkaart: Schildknaap van Staven

Mediteren op de Schildknaap van Staven kan je aanmoedigen om nieuwe kansen met vertrouwen te omarmen en je eigen enthousiasme en vastberadenheid te vergroten. Het is een kaart die je helpt groeien en jezelf ontwikkelen.

  1. Verbeeld jeugdige energie: Stel jezelf voor als een jong kind vol opwinding en nieuwsgierigheid en sluit je ogen. Ervaar de nieuwe energie en het enthousiasme om de wereld te ontdekken.
  2. Visualisatie met creativiteit: Visualiseer jezelf bezig met een creatief project dat je hart sneller doet slaan. Zie de levendige kleuren, voel de enthousiasme en geniet van het creëren.
  3. Avonturische reis: Neem in gedachten een verre, ongerepte plek. Verkenning van nieuwe locaties, ontmoeting met interessante mensen en creëren een gevoel van opwinding in je geest.

  4. Herinner je passie: Denk aan een hobby of passie die je vroeger hebt gehad maar hebt vergeten. Visualiseer jezelf weer betrokken bij die activiteit en enthousiast.

  5. Laat je openstaan voor nieuwe ervaringen: Zorg ervoor dat je bereid bent om veranderingen in je leven te accepteren. Verwacht avonturen en kansen die op je pad komen.

In de tarot is de Schildknaap van Staven een symbool van jeugdige energie, inventiviteit en inventiviteit. Deze kaart stimuleert reizen, ontdekkingen en het accepteren van nieuwe ervaringen. Meditatie kan je de opwinding en nieuwsgierigheid van je jeugd laten herleven. Verbeeld creatieve projecten waar je enthousiast over bent en maak denkbeeldige reizen naar intrigerende locaties. De Staven-schildknaap nodigt je uit om je innerlijke kind te omarmen en open te staan voor nieuwe passies en mogelijkheden in je leven. Door op deze kaart te mediteren, kun je je jeugdige energie hervinden en je dagelijkse leven energieker maken.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!