Back

Ik ben Schildknaap van Kelken, very VIBE to meet you!

Welkom in de betoverende wereld van de Kelken-schildknaap, een tarotkaart die verbeelding, intuïtie en emoties opent. Een jonge persoon op deze kaart staart vaak naar een kelk die uit het water oprijst en staat aan de rand van een beek. Dit vertegenwoordigt de intense emotionele reis en de wil om nieuwe gevoelens te ontdekken.

De Keltische Schildknaap staat voor een periode van intuïtieve groei en emotionele ontvankelijkheid. Het is een uitnodiging om je gevoelens te onderzoeken en voor nieuwe ervaringen open te staan. Deze kaart herinnert ons eraan dat emoties belangrijke gidsen zijn op onze levensreis en dat het volgen van onze intuïtie ons in staat kan stellen een dieper begrip te krijgen en persoonlijke transformatie te bereiken.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Schildknaap van Kelken markeert een periode in iemands leven waarin ze emotioneel open en nieuwsgierig zijn. Deze kaart helpt je een dieper verband te leggen met je intuïtie en gevoelens. Het geeft aan dat je nu bereid bent om nieuwe emotionele ervaringen te ervaren en dat je bereid bent om de diepten van je ziel te ontdekken.

De Kelken-schildknaap kan het begin van een emotionele reis aanduiden die je leert om beter naar je intuïtie te luisteren en je emoties te begrijpen. Basierend op een diep begrip van elkaars emoties, kan het ook wijzen op het begin van nieuwe vriendschappen of romantische relaties. Deze kaart helpt je eraan te herinneren dat emoties belangrijke gidsen zijn op je levenspad en dat het belangrijk is om je intuïtie te volgen. Het helpt je om je gevoelens beter te begrijpen en door emotionele zelfbewustzijn te groeien.

Mediteren op tarotkaart: Schildknaap van Kelken

Oefeningen voor meditatie zoals deze kunnen je helpen dieper in je intuïtie en emoties te duiken en je band met de Kelken Schildknaap te versterken.

  1. Stel je open voor gevoelens: Ga een rustige plek innemen en adem diep in en uit. Laat je emoties en gevoelens zien. Laat ze zonder oordeel komen. Ze moeten worden gezien als vluchtige wolken in de lucht van je bewustzijn.
  2. Verbeeld een kalme zee: Sluit je ogen en visualiseer een kalme oceaan. Elke golf die aan land komt, als je jezelf aan de kust ziet staan, vertegenwoordigt een gevoel. Kijk rustig naar hoe deze golven komen en gaan.
  3. Efficiënte schrijfoefening: Schrijf in een dagboek over wat je voelt en denkt. Laat de woorden los zonder na te denken. Dit kan je helpen je emoties te begrijpen.

  4. Imagineer jezelf als de Kelken Schildknaap: Stel jezelf voor als de Kelken Schildknaap en sluit je ogen. Vergelijk zijn omgeving en ontdek zijn gevoelens. Hoe voel je je? Wat vind je van jezelf?

  5. Affirmaties die gebaseerd zijn op gevoel: Om je emotionele verbinding te versterken, herhaal affirmaties zoals “Ik luister naar mijn intuïtie” of “Ik omarm mijn emoties als wijze raadgevers” tijdens je meditatie.

In de tarot is de Schildknaap van Kelken een symbool voor een jonge persoon die geïnteresseerd is in het onderzoeken van hun innerlijke wereld, hun emoties en hun intuïtie. Deze kaart symboliseert een tijdperk van emotionele groei, zelfreflectie en ontwikkeling. Het mediteren op de Schildknaap van Kelken kan je helpen om je intuïtie en gevoelens te begrijpen.
Om je emotionele landschap te onderzoeken, kun je visualisaties gebruiken, waarbij je jezelf in zijn omgeving plaatst. Schrijfoefeningen helpen je je gevoelens te uiten en te begrijpen, terwijl affirmaties je emotionele kracht kunnen vergroten. Deze meditatieoefeningen zullen je helpen om je emotionele intelligentie te vergroten en een dieper begrip van jezelf te krijgen. Als gevolg hiervan zal je jezelf ontwikkelen en een beter begrip krijgen van de Schildknaap.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!