Back

Peace of mind and body middenin Rotterdam Centrum!

Deze studio is opgezet met het doel, om Oosterse- en Westerse opgeleide behandelaars op het gebied van mindfulness, persoonlijke groei, coaching en therapie onder één en dezelfde dak aan te bieden. 

Struinend door het centrum van Rotterdam, omringd door de luidruchtige hartslag van de levende havenstad, bevindt je je in een oase van rust wanneer de deuren achter je sluiten… welkom bij Studio Oost West!

Zo kun je bijvoorbeeld bij Studio Oost West terecht voor:

 • Accupunctuur
 • Haptotherapie
 • Ademcoaching
 • Massages
 • Lifestyle Coaching
 • Astrologie
 • Coaching- Loopbaan en Zingeving
 • Acces Bar
 • Reiki
 • Shiatsu Therapie
 • EMDR

En natuurlijk… Sound Healing in de vorm van klanktherapie & coaching, klankschaalmassages, sound journeys en klankmeditaties!

Sound Healing in hartje Rotterdam: Chaotisch rustgevend.

Iedereen die wel eens in onze beruchte havenstad is geweest, heeft ervaren hoe chaotisch het verkeer kan zijn, de constante toestroom van trams, fietsers, toeristen, brommers en niet te vergeten: de metro. Alles in de 010 zendt een onophoudelijke stroom van frequenties op je af! Gelukkig kun jij klanktherapie & coaching, klankmassages, klankmeditaties, sound journeys en workshops ondergaan aan de Westblaak, oftewel het kloppende hart van Rotterdam, waarbij je de rust en stilte kunt opzoeken tussen het bruisende stadsleven. 

In de praktijkruimte is een comfortabele stoel aanwezig voor de therapeutische- en coachingsgesprekken. Voor de klanktherapie worden de sessies ondergaan middels een massagetafel, dat ongeveer 1.5 meter van de grond afstaat of een Thais bed, waarbij je laag op de grond ligt. De voorkeur gaat uit naar waar de client zich het comfortabelste bij voelt. 

Zentastic Vibes: Sound Healing klanktherapie & Coaching in Delfshaven, Rotterdam. Zentastic Vibes: Sound Healing klanktherapie & Coaching in Delfshaven, Rotterdam. Zentastic Vibes: Sound Healing klanktherapie & Coaching in Delfshaven, Rotterdam. Zentastic Vibes: Sound Healing klanktherapie & Coaching in Delfshaven, Rotterdam. Zentastic Vibes: Sound Healing klanktherapie & Coaching in Delfshaven, Rotterdam. Zentastic Vibes: Sound Healing klanktherapie & Coaching in Delfshaven, Rotterdam.

Wat biedt Studio Oost West nog meer aan?

 • Unlimited tea!
  Voordat we aan de slag gaan met het ervaren van de helende klanken tijdens de klanktherapie, hebben we altijd een therapiegesprek onder het genot van een dampend theetje. Uiteraard kun je je na een sound healing behandeling uitgedroogd voelen, waarbij een tweede (of derde>) kopje thee het H2O niveau weer aanvult!
 • Toilet
  Na al dat thee-lurken moet het lichaam de giftige afvalstoffen ook weer kwijt uiteraard! 
 • Yoga dekentjes
  Tijdens de sound healing behandeling kan het voorkomen dat er (metalen) Tibetaanse klankschalen op het lichaam worden geplaatst. Uiteraard wordt dit in overleg met de cliënt gedaan. Voordat dit gebeurt wordt er eerst een comfortabele (yoga)deken op het lichaam zelf geplaatst, waarop de klankschaal rust.
 • Oogkussentje
  In de praktijkruimte is er een ruime voorraad oogkussens aanwezig, inclusief rustgevende lavendelgeur, waarbij jij als cliënt uiteraard gebruik van kunt maken. Tijdens de sound healing behandeling is het wellicht prettig om zo min mogelijk prikkels te ervaren van buiten, zodat je sneller en gemakkelijker naar binnen de rust kunt opzoeken.

Waarom kiezen voor Sound Healing bij Zentastic Vibes?

GRATIS online intake

Weet je niet zeker of Sound Healing (klank)therapie & coaching wat voor jou is? No problem! 
Graag bied ik je de gelegenheid aan om een max. 30 min. durende online meering in te plannen, waarbij wij samen kijken naar jouw probleem en of dit op te lossen is met Sound Healing therapie & coaching.

Gratis E-Book

Lees in dit beknopte e-book, getiteld Very VIBE to meet you!, de highlights uit de wondere wereld van frequenties, chakra’s, sound healing instrumenten and plenty more of that good stuff!

WEKELIJKSE lessen

Ga intern met jezelf aan de slag en neem de tijd om je leven op een rijtje te krijgen tijdens een Klankmeditatie.
Wil je liever van een diepe ontspanning genieten? Geef je dan over tijdens een Sound Journey, wat later op de avond!

Holistische begeleiding

Door zijn vele reizen door Azië en relevante studies, is Geoffrey de Jong meer dan bekend op het gebied van de Hindoeïstische levenswijze en yogische filosofie. Op basis van o.a. deze vedische kennis wordt je begeleid door jouw sound healing sessies heen.

LIVE Workshops

Beleef en leer van de helende klanken, tijdens offline workshops in het westen van Nederland. Er zijn maar liefst twee workshops:

#1 Very VIBE to meet you!
Kennismaking met Sound Healing

#2 SOUNDS like a plan.
Voor wie Sound Healing als een ritueel voor zichzelf wilt maken.

Rotterdam & Rijswijk

De praktijkruimtes zitten gevestigd in Rotterdam en Rijswijk. Beide praktijkruimtes zijn zeer goed bereikbaar met het OV.
Bij de praktijkruimte in Rotterdam is er betaald parkeren mogelijk en in Rijswijk is er zelfs gratis parkeren voor de deur!

Toegang tot de praktijkruimte en lesruimte

Zentastic Vibes zit gevestigd op de 9e verdieping van het gebouw: Westblaak 146.

Je kunt het gebouw betreden via Hal A (ingang rechts van de studio, tussen Why Connect en restaurant Kite).

• Aanbellen op het paneel links van de glazen schuifdeuren,
• Op het paneel 9 indrukken,
• Daarna met de pijltjestoets de kamernaam zoeken,
• Vervolgens op het belletje drukken.

Eenmaal binnengekomen in de hal, pak je de lift naar boven. Eerst op 9 toetsen en dan in de juiste lift stappen.
Als je de lift uitloopt, bevind je je gelijk in de wachtruimte van Studio Oost West.

Hier sta ik je persoonlijk op te wachten voor je behandeling of de les!

Op welke dagen kun je in Rotterdam terecht voor sound healing?

Bij Studio Oost West in Rotterdam kun je bij mij terecht op de volgende dagen inclusief bij behorende tijdstippen:

Maandag

NIET BESCHIKBAAR!

Deze dag ben ik werkzaam in Rijswijk.

Dinsdag

NIET BESCHIKBAAR!

Deze dag ben ik werkzaam in Rijswijk.

Woensdag

NIET BESCHIKBAAR!

Donderdag

NIET BESCHIKBAAR!

Deze dag ben ik werkzaam in Rijswijk.

Vrijdag

13:00 – 18:00
Klankmassage

Zie het rooster voor de beschikbare tijden!

Zaterdag

NIET BESCHIKBAAR!

Deze dag ben ik werkzaam in Rijswijk.

Boek hier jouw klankmassage in Rotterdam!