Back

Peace of mind and body in het pittoreske Rijswijk!

Merlijn biedt hun leden, iedere les: verdieping voor innerlijke groei. De visie van Merlijn: Body & mind Center houdt in dat alle kracht al in de mens zelf zit. De diverse lessen die Merlijn aanbiedt, helpen iedere leerling om in hun eigen kracht te staan. Les na les. Het motto van Merlijn luidt dan ook: “Je bent je eigen tovenaar, je eigen Merlijn.”

Huiselijk. Gezellig. Vertrouwd. Professioneel. 
Welkom bij Merlijn: Body & Mind Center!

Ooit begonnen als yogastudio, gevestigd in Rijswijk, is Merlijn inmiddels uitgegroeid tot het middelpunt van zowel fysieke- als geestelijke gezondheid in dit pittoreske plaatsje. 

Zo kun je bijvoorbeeld bij Merlijn: Body & Mind Center terecht voor:

 • Hatha Yoga
 • Vinyasa
 • Yin Yoga
 • Pilates
 • (Holistische) Massages
 • Meditatie
 • Qigong
 • Zwangerschapsyoga
 • Tapping Therapie

En natuurlijk… Sound Healing in de vorm van Klankmassages en Klanktherapie!

Sound Healing in het pittoreske Rijswijk: Huiselijk rustgevend.

Gelegen tussen het statige en sjieke Den Haag en de ruige havenstad metropolis Rotterdam, vind je het huiselijk rustgevende Rijswijk. In dit kleine plaatsje kun je jezelf helemaal onderdompelen in gezond geluid van sound healing, dankzij klanktherapie & coaching, klankmassages en workshops op het gebied van sound healing!

In de praktijkruimte is een comfortabele stoel aanwezig voor de therapeutische- en coachingsgesprekken. Voor de klankmassages worden de sessies ondergaan middels een massagetafel, dat ongeveer 1.5 meter van de grond afstaat. De yogische sferen van het Body & Mind Center zorgen ervoor dat je je vrijwel onmiddellijk thuis- en veilig voelt. 

Zentastic Vibes: Sound Healing klanktherapie & Coaching in Delfshaven, Rotterdam. Zentastic Vibes: Sound Healing klanktherapie & Coaching in Delfshaven, Rotterdam. Zentastic Vibes: Sound Healing klanktherapie & Coaching in Delfshaven, Rotterdam. Zentastic Vibes: Sound Healing klanktherapie & Coaching in Delfshaven, Rotterdam. Zentastic Vibes: Sound Healing klanktherapie & Coaching in Delfshaven, Rotterdam. Zentastic Vibes: Sound Healing klanktherapie & Coaching in Delfshaven, Rotterdam.

Wat biedt yogastudio Merlijn: Body and Mind Center nog meer aan?

 • Unlimited tea!
  Voordat we aan de slag gaan met het ervaren van de helende klanken tijdens de klanktherapie, hebben we altijd een therapiegesprek onder het genot van een dampend theetje. Uiteraard kun je je na een sound healing behandeling uitgedroogd voelen, waarbij een tweede (of derde>) kopje thee het H2O niveau weer aanvult!
 • Toilet
  Na al dat thee-lurken moet het lichaam de giftige afvalstoffen ook weer kwijt uiteraard! 
 • Yoga dekentjes
  Tijdens de sound healing behandeling kan het voorkomen dat er (metalen) Tibetaanse klankschalen op het lichaam worden geplaatst. Uiteraard wordt dit in overleg met de cliënt gedaan. Voordat dit gebeurt wordt er eerst een comfortabele (yoga)deken op het lichaam zelf geplaatst, waarop de klankschaal rust.
 • Oogkussentje
  In de praktijkruimte is er een ruime voorraad oogkussens aanwezig, inclusief rustgevende lavendelgeur, waarbij jij als cliënt uiteraard gebruik van kunt maken. Tijdens de sound healing behandeling is het wellicht prettig om zo min mogelijk prikkels te ervaren van buiten, zodat je sneller en gemakkelijker naar binnen de rust kunt opzoeken.

Waarom kiezen voor Sound Healing bij Zentastic Vibes?

GRATIS online intake

Weet je niet zeker of Sound Healing (klank)therapie & coaching wat voor jou is? No problem! 
Graag bied ik je de gelegenheid aan om een max. 30 min. durende online meering in te plannen, waarbij wij samen kijken naar jouw probleem en of dit op te lossen is met Sound Healing therapie & coaching.

Gratis E-Book

Lees in dit beknopte e-book, getiteld Very VIBE to meet you!, de highlights uit de wondere wereld van frequenties, chakra’s, sound healing instrumenten and plenty more of that good stuff!

WEKELIJKSE lessen

Ga intern met jezelf aan de slag en neem de tijd om je leven op een rijtje te krijgen tijdens een Klankmeditatie.
Wil je liever van een diepe ontspanning genieten? Geef je dan over tijdens een Sound Journey, wat later op de avond!

Holistische begeleiding

Door zijn vele reizen door Azië en relevante studies, is Geoffrey de Jong meer dan bekend op het gebied van de Hindoeïstische levenswijze en yogische filosofie. Op basis van o.a. deze vedische kennis wordt je begeleid door jouw sound healing sessies heen.

LIVE Workshops

Beleef en leer van de helende klanken, tijdens offline workshops in het westen van Nederland. Er zijn maar liefst twee workshops:

#1 Very VIBE to meet you!
Kennismaking met Sound Healing

#2 SOUNDS like a plan.
Voor wie Sound Healing als een ritueel voor zichzelf wilt maken.

Rotterdam & Rijswijk

De praktijkruimtes zitten gevestigd in Rotterdam en Rijswijk. Beide praktijkruimtes zijn zeer goed bereikbaar met het OV.
Bij de praktijkruimte in Rotterdam is er betaald parkeren mogelijk en in Rijswijk is er zelfs gratis parkeren voor de deur!

Op welke dagen kun je in Rijswijk terecht voor sound healing?

Bij Merlijn: Body & Mind Center in Rijswijk kun je bij mij terecht op de volgende dagen inclusief bij behorende tijdstippen:

Maandag

09:30 – 19:00
Klankmassage

Zie het rooster voor de beschikbare tijden!

Dinsdag

09:30 – 19:00
Klankmassage

Zie het rooster voor de beschikbare tijden!

Woensdag

NIET BESCHIKBAAR!

Donderdag

09:30 – 19:00
Klankmassage

Zie het rooster voor de beschikbare tijden!

Vrijdag

NIET BESCHIKBAAR!

Deze dag ben ik werkzaam in Rotterdam.

Zaterdag

09:00 – 12:30
Klankmassage

Zie het rooster voor de beschikbare tijden!

Boek hier jouw klankmassage in Rijswijk!