Back

Ik ben Negen van Staven, very VIBE to meet you!

De betekenisvolle wereld van de Negen van Staven, een tarotkaart die moed, kracht en veerkracht representeert, wacht je op. De eerste afbeelding van deze kaart toont vaak een persoon die moeizaam vooruitgaat met staven als hindernissen. Dit beeld toont de obstakels en moeilijkheden die op je pad kunnen komen.

Maar de Negen van Staven vertegenwoordigen niet alleen obstakels, maar ook de moed om ze te overwinnen. Het benadrukt je innerlijke kracht en doorzettingsvermogen om door te vechten, ook al ben je moe. Deze kaart herinnert je eraan dat je in staat bent om tegenslagen te overwinnen en je doelen te bereiken, ongeacht de omstandigheden. Het is een oproep om vastberadenheid en vertrouwen in je eigen capaciteiten te behouden, zelfs als de weg voor je lijkt te zijn bezaaid met uitdagingen.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Negen van Staven vertegenwoordigen fasen in iemands leven waarin ze moed en doorzettingsvermogen tonen in het licht van obstakels. Het wijst op momenten waarop je denkt dat je je grenzen hebt bereikt, en dat je misschien zelfs door obstakels en tegenslagen wordt overspoeld. Deze kaart herinnert je echter dat je innerlijke kracht hebt die je in staat stelt om deze moeilijkheden te overwinnen. Het geeft aan dat je standvastig bent en niet bereid bent op te geven, zelfs als de omstandigheden slecht lijken.

Dit kan betrekking hebben op veel verschillende aspecten van het leven, zoals werk, relaties of persoonlijke doelen. De Negen Staven-tips zijn om vastberaden te blijven, je doelen niet op te geven en te vertrouwen op je eigen capaciteiten. Je kunt zelfs de meest moeilijke omstandigheden overwinnen als je vastberadenheid en zelfvertrouwen hebt. Je zult sterker uit de moeilijkheden komen.

Mediteren op tarotkaart: Negen van Staven

Mediteren op de Negen van Staven kan je helpen je innerlijke kracht te versterken, je veerkracht te vergroten en je voor te bereiden op toekomstige uitdagingen. Dit maakt het een waardevolle oefening voor je eigen groei en ontwikkeling.

  1. Visualisatie van de innerlijke kracht: Vergrendel je ogen en adem diep in en uit. Denk aan een gloeiend licht in jezelf als een innerlijke kracht. Stel je voor hoe deze kracht zich ontwikkelt terwijl je tegenslagen aanpakt en overwint.

  2. Ademhaling om kracht te krijgen: Om je moed en doorzettingsvermogen te vergroten, adem bewust in. Adem in: “Ik ben moedig” en adem uit: “Ik overwin obstakels”.

  3. Verbeeld de overwinning: Imagineer dat je problemen overwint en slagen. Visualiseer het gevoel van prestatie en tevredenheid.

  4. Afspraken: Bij het mediteeren herhaal je positieve affirmaties zoals “Ik ben veerkrachtig”, “Ik kan elke uitdaging aan” en “Moeilijkheden maken me sterker”.

  5. Aardingsoefeningen: Doe aardingsoefeningen om je stevig en gegrond te houden.

In de tarot vertegenwoordigen de Negen van Staven een tijdperk van innerlijke kracht, doorzettingsvermogen en voorbereiding. Deze kaart geeft je de moed om tegenslagen en obstakels met moed en zelfvertrouwen te overwinnen. De kaart vertegenwoordigt moed en standvastigheid in moeilijke tijden, evenals het beeld van de persoon die zich klaarmaakt om door te gaan ondanks zijn vermoeidheid. Met behulp van deze kaart kunt je je innerlijke kracht versterken, zelfvertrouwen opbouwen en jouw aandacht richten op uw doelen. Het geeft je de kans om je voor te bereiden op eventuele uitdagingen in de toekomst en je geestelijk en emotioneel te wapenen voor wat er komen gaat. Om af te sluiten, de Negen van Staven helpt je jezelf te ontwikkelen en de kracht te krijgen om tegenslagen te overwinnen.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!