Back

Ik ben Negen van Munten, very VIBE to meet you!

We verwelkomen je in het domein van de Negen van Munten, een tarotkaart die verwijst naar gevoelens van vreugde, autonomie en zelfzorg. Een persoon die zich in de buurt van weelderige tuinen en overweldigende schoonheid voelt, wordt vaak geconfronteerd met deze kaart. Over het algemeen vertegenwoordigen de Negen van Munten een periode van persoonlijke geluk, waarin je de vreugde ervaart van je inzet en inspanning, vaak in een rustige en onafhankelijke omgeving. Laat je meevoeren door de betekenis van deze kaart, die je roept om te genieten van wat je hebt bereikt en je eraan herinnert dat het de moeite waard is om tijd en moeite te besteden aan je eigen welzijn en geluk.

De Negen van Munten worden over het algemeen beschouwd als symbolen van vreugde, autonomie en zelfbeheersing. Deze kaart laat zien waar je kunt slagen en genieten van de vruchten van je inspanningen. Het benadrukt het belang van het bereiken van persoonlijke tevredenheid en het creëren van een omgeving die gekenmerkt wordt door luxe en schoonheid. Deze kaart herinnert eraan dat het belangrijk is om tijd te nemen om te genieten van jezelf en te genieten van wat je hebt bereikt, evenals om jezelf te waarderen voor wat je hebt bereikt. Het kan ook een indicatie zijn van een periode van introspectie en persoonlijke ontwikkeling waarin u uw eigen weg vol zelfvertrouwen volgt.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Negen van Munten staan symbool voor een periode in je persoonlijke leven waarin je zelfverzekerd bent, tevreden bent met de beloningen die je krijgt en trots bent op je eigen prestaties. Het geeft aan dat je kunt genieten van de resultaten van je inspanningen en jezelf kunt verwennen met luxe en comfort. Deze kaart zet je aan om de dingen te waarderen die je hebt bereikt en tijd te nemen om jezelf en jezelf te genieten. Het kan ook wijzen op het vinden van innerlijke tevredenheid en voldoening op een manier die afwijkt van externe goedkeuring. Om af te sluiten, de Negen van Munten verwijzen naar een periode waarin je jezelf ontwikkelt en waardeert en voldoening vindt in jezelf.

Mediteren op tarotkaart: Negen van Munten

Met de Negen van Munten kunt u uw meditatie-ervaring verbeteren. Door je te concentreren op deze kaart, kun je zelfvoldoening, plezier en innerlijke welvaart ontdekken.

  1. Zorg voor jezelf en geluk: Ervaar een gevoel van voldoening en tevredenheid in je hart terwijl je bent omringd door luxe en comfort.
  2. Innerlijke autonomie: Denk na over hoeveel je hebt gegroeid en hoeveel geld je hebt verdiend. Vind de kracht in je prestaties.
  3. Ik ben dankbaar: Voelen wat je hebt bereikt en waarderen wat er in je leven is. Kijk naar de voordelen.
  4. Innerlijke rust en evenwicht: Ervaar een gevoel van rust en harmonie in jezelf in een rustige setting.
  5. Visualisatie van doelen voor de toekomst: Stel je voor waar je in het leven naartoe wilt en zie jezelf genieten van de vruchten van je inspanningen in de toekomst.

De Negen van Munten zijn symbolen van geluk, zelfzorg en autonomie. Deze kaart geeft een tijdstip aan waarin je kunt genieten van je eigen succes en de vruchten van je inspanningen. Het is een symbool voor geluk, innerlijke welvaart en het vermogen om te genieten van het leven. Het herinnert ons eraan waarde te hechten aan onafhankelijkheid en zelfstandigheid, evenals waarde te hechten aan momenten van kalmte en geluk in onze persoonlijke leven. Het mediteren op deze kaart kan je helpen je te verbinden met je gevoelens van geluk, dankbaarheid en harmonie in jezelf.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!