Back

Ik ben Negen van Kelken, very VIBE to meet you!

Welkom bij de betoverende wereld van de Negens van Kelken, een tarotkaart die verlangen, dromen en emotionele vervulling belichaamt. Deze kaart toont vaak een figuur die voor negen prachtige kelken staat, gerangschikt in een zorgvuldige formatie. Het beeldt een moment van introspectie en reflectie uit, waarbij iemand nadenkt over hun diepste verlangens en innerlijke tevredenheid.

In de tarot duidt de Negen van Kelken vaak op het verlangen naar een diepere emotionele band, spirituele groei, of het najagen van dromen en ambities. Het kan zowel wijzen op een positieve, hoopvolle verwachting als op een behoefte aan innerlijke vervulling en tevredenheid. De kaart herinnert ons eraan dat onze innerlijke wereld en emotionele welzijn even belangrijk zijn als materiële prestaties. 

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Negen van Kelken is een teken van een periode in iemands leven waarin ze diep over hun gevoelens nadenken en meer geluk zoeken. Dit geeft aan dat je een punt hebt bereikt waarop materiële zaken niet meer jouw hoogste prioriteit hebben. In plaats daarvan zoek je naar ervaringen die meer diepgaand en nuttig zijn, zoals het onderhouden van relaties, het ontwikkelen van je spirituele vaardigheden en het bereiken van je persoonlijke dromen.

Deze kaart kan aangeven dat je een positieve verandering in je leven moet doorvoeren om je meer te concentreren op wat echt belangrijk voor je is. Het kan ook een gelegenheid zijn om na te denken en je bewust te worden van diepere verlangens die je misschien tot nu toe hebt genegeerd. Dit kan de juiste tijd zijn om dingen te doen om je leven meer in overeenstemming te brengen met je echte passies en doelen.

Mediteren op tarotkaart: Negen van Kelken

Deze meditatieoefeningen kunnen je helpen om in contact te komen met je verlangens en de weg vrij te maken voor persoonlijke groei en emotionele vervulling.

  1. Reflectie op persoonlijke behoeften: Ga in een kalm en meditatief toestand zitten en stel jezelf de volgende vraag: Wat zijn mijn grootste dromen en verlangens? Voelen en visualiseren deze verlangens.
  2. Behouden van relaties: Focus op de belangrijke relaties die je in je leven hebt. Denk aan de momenten dat je met iemand verbonden bent en liefde hebt. Je dierbaren verdienen liefdevolle gedachten.
  3. Spirituele ontwikkeling: Concentreer op je spirituele pad. Meditatie over de onderdelen van je spirituele reis die je verder wilt onderzoeken en verbeteren.
  4. Dagboekhouden: Na het mediteren, schrijf je je gedachten en gevoelens op. Dit kan helpen bij het verduidelijken van je diepere verlangens en het plannen van acties die je kunt ondernemen om ze te vervullen.

  5. Afspraken: Om je onderbewustzijn te veranderen en je zelfvertrouwen te vergroten, herhaal positieve affirmaties, zoals “Ik ben in staat mijn diepste verlangens te vervullen.”

In de tarot vertegenwoordigen de Negen van Kelken gevoelens van voldoening en tevredenheid. Deze kaart vertegenwoordigt een periode van innerlijke vreugde in iemands leven, wanneer emotionele behoeften en dromen worden vervuld. Het laat je nadenken over wat echt belangrijk is en dankbaar zijn voor wat je hebt bereikt.

Het gebruik van deze kaart bij meditatie kan je helpen bij het verbinden met je emotionele behoeften en diepste verlangens. Het stelt je in staat om je innerlijke wereld te onderzoeken en te begrijpen, en het stimuleert het gebruik van positieve affirmaties om je zelfvertrouwen te vergroten.

Samenvattend roept de Negen van Kelken mensen op om na te denken, dankbaar te zijn en emotionele rijkdom te koesteren. Het herinnert ons eraan dat het vinden van echte vervulling vaak komt van binnenuit.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!