Back

Ik ben Kracht, very VIBE to meet you!

We verwelkomen je in de fascinerende wereld van Kracht, een tarotkaart die wordt gekenmerkt door moed, kracht en innerlijke controle. Een veelvoorkomend beeld op deze kaart is een persoon die een leeuw bedwingt, wat een diepgaand symbool is van het beheersen van krachten van binnenuit en buitenaf.

Kracht vertegenwoordigt niet alleen fysieke kracht, maar ook mentale en emotionele kracht. Het laat zien hoe je sterke emoties en uitdagingen met zachtheid en vastberadenheid kunt beheersen. Deze kaart herinnert je eraan dat kracht niet ligt in agressie, maar in het vermogen om krachten te beheersen met rust.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

Kracht is een kracht van binnenuit en buitenaf. Het vertegenwoordigt het vermogen om interne conflicten te overwinnen en vol vertrouwen door te gaan met je leven. Dit is een kaart die je aanmoedigt om je innerlijke kracht te ontdekken en te omarmen. Je zult ook leren hoe je deze kracht wijs kunt beheersen.

De kern van kracht is het beheersen van sterke emoties en innerlijke strijd in plaats van brute kracht of agressie. Het gaat erom te leren hoe je vastberaden en zacht kunt reageren op moeilijkheden en uitdagingen. Dit vereist zelfzorg en zelfbeheersing, waarbij je leert om je gevoelens en reacties te beheersen in plaats van ze te overheersen. De Krachtkaart nodigt je uit om jezelf te zijn, echt en onbevreesd. Het herinnert je eraan dat echte kracht ligt in het omarmen van al je sterke en kwetsbare aspecten in plaats van het dragen van een masker. Het is een oproep om een solide basis van zelfbewustzijn en zelfacceptatie op te bouwen, zodat je kunt handelen vanuit die innerlijke kracht.

Een fundament van kracht zal ontstaan als je jezelf met zachtheid en wijsheid benadert. Deze kracht zal zowel voor jou als voor de mensen om je heen nuttig zijn. Het is een kracht die mensen aanmoedigt om dezelfde dingen te doen, hun innerlijke kracht te ontdekken en te koesteren.

Mediteren op tarotkaart: Kracht

De meditatie op Kracht is een diepgaande reis om je innerlijke kracht, moed en beheersing te ontdekken en te ontwikkelen. Neem de tijd om deze contemplatie te beoefenen en voel je verbonden met de energie van Kracht:

  1. Visualisatie van een leeuw: Adem zachtjes in en uit terwijl je je ogen sluit. Visualiseer jezelf in een rustige omgeving waar de natuur je omringt. Een majestueuze leeuw verschijnt in de verte. Voelen van de kracht die de leeuw vertegenwoordigt terwijl je naar hem kijkt. Merk op hoe je hartslag kalm blijft terwijl deze krachtige dierlijke energie aanwezig is.
  2. Samenhang met interne krachten: Voelen hoe de kracht diep in je zit als je je aandacht concentreert. Denk aan deze kracht als een licht dat uit je hart komt en je hele lichaam doordringt. Het geeft je zelfvertrouwen en vastberadenheid.

  3. Beschermen van emotionele leugens: Denk aan een recente situatie waarin je emotioneel bent geweest. Denk aan deze gevoelens als wilde leeuwen die rondrennen. Zie jezelf kalm en vastberaden naar de leeuwen toe gaan, ze benaderen en zachtjes beheersen. Voelen hoe je gevoelens langzaam kalmeren.

  4. Autonomie en zelfvertrouwen: Neem een moment om verbinding te maken met de energie van Kracht. Ervaar hoe het je innerlijke kracht versterkt en je moed en zelfvertrouwen vergroot. Zorg ervoor dat je een rechte houding en een vastberaden blik hebt, klaar om elke obstakel te overwinnen.

  5. Ziel van Innerlijke Kracht: Neem een diep adem en stel een doel voor het vergroten van je innerlijke kracht en controle. Stel je voor dat deze wens in je hart wordt geplant als een zaadje dat klaar is om te groeien en te bloeien.

  6. Dankbaarheid en conclusie: Ik wil de energie van Kracht bedanken voor haar hulp tijdens deze meditatie. Voel je diep dankbaar voor de kracht en inzichten die je hebt opgedaan. Neem geleidelijk afscheid van visualisaties en keer terug naar het huidige moment.

Om af te sluiten, kracht herinnert je eraan dat echte kracht voortkomt uit het vermogen om innerlijke conflicten te overwinnen, om uitdagingen met zachtheid en vastberadenheid aan te pakken, en om je eigen levensweg oprecht en zachtmoedig te bewandelen. Het is een oproep om jezelf te ontdekken, te beheersen en te empoweren, en om een solide basis van innerlijke kracht te ontwikkelen die je zal begeleiden door alle hoogte- en dieptepunten van het leven.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!