Back

Ik ben Koningin van Staven, very VIBE to meet you!

De wereld van de Koningin van Staven, een tarotkaart die passie, creativiteit en leiderschap symboliseert, wacht je op. In de meeste gevallen weerspiegelt deze kaart een koningin die trots op haar troon zit, omringd door leeuwen en vurige energie, wat haar moed en kracht weerspiegelt.

Deze tarotkaart staat over het algemeen symbool voor een periode van extreem gedrevenheid en geduld. Ze wordt gekenmerkt door een sterke wilskracht en het vermogen om doelen met passie en geloof na te streven. Dit is een kaart die je aanmoedigt om het vuur in je hart aan te wakkeren en je creatieve vermogen te gebruiken om je doelen te bereiken.

De Koningin van Staven herinnert je eraan dat je het vermogen hebt om de leiding te nemen en je dromen waar te maken. Ze is een symbool van moed en zelfvertrouwen en inspireert je om je doelen te bereiken.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Koningin van Staven is een symbool van een periode in iemands leven waarin ze vol passie, zelfvertrouwen en creativiteit zijn. Het is een periode waarin je de leiding neemt, je visie omarmt en met overweldigende vastberadenheid je doelen nastreeft. Deze kaart toont een fase in je leven waarin je innerlijke kracht en zelfvertrouwen toenemen, wat je in staat stelt om tegenslagen te overwinnen en je dromen na te jagen.

De Koningin van Staven raadt je aan om jezelf volledig te omarmen en trouw te blijven aan je eigen dromen en ideeën. Je voelt je gedreven om je creatieve talenten te laten zien en te delen, wat kan leiden tot persoonlijke groei en succes. Deze kaart herinnert je aan het vuur en de moed om in je capaciteiten te geloven.

Mediteren op tarotkaart: Koningin van Staven

Je kunt je passie en vastberadenheid versterken door meditatie op de Koningin van Staven te doen. Hier is een samenvatting van meditatietechnieken die specifiek voor deze tarotkaart van toepassing zijn:

  1. Verbeeld je innerlijke vuur: Visualiseer een krachtig, brandend vuur in jezelf terwijl je je ogen sluit. Kijk hoe het zich uitbreidt en vult je hele wezen. Ervaar de strijd en moed die dit vuur uitstraalt.
  2. Versterk je zelfbeeld: Denk aan jezelf als de Koningin van Staven. Zie hoe kracht en zelfvertrouwen uit je stralen. Visualiseer situaties waarin je ijverig en vastberaden bent om je doelen te bereiken.
  3. Schrijf je doelstellingen op: Neem de tijd om je doelen op te schrijven. Voelen jullie de passie en vastberadenheid die nodig zijn om deze doelen te bereiken?

  4. Afspraken: Tijdens je meditatie, herhaal affirmaties zoals “Ik ben vol passie en vastberadenheid” of “Ik ben krachtig en zelfverzekerd” om jezelf te versterken.

  5. Visualisatie met creativiteit: Visualiseer dat je betrokken bent bij een creatief project dat je zeer aanspreekt. Zie je passie uitkomen en voel de vreugde en tevredenheid die ermee gepaard gaan.

De Koningin van Staven is een tarotkaart die moed, moed en zelfvertrouwen weerspiegelt. Je kunt je focussen op visualisaties die je innerlijke vuur versterken, je zelfbeeld verbeteren en je doelen helderder maken terwijl je meditatie doet op deze kaart. Je kunt zelfverzekerdheid en vastberadenheid oproepen door jezelf voor te stellen als de Koningin van Staven. Tijdens meditatie kunt u uw passie en vastberadenheid vergroten door doelen op te schrijven en affirmaties te herhalen. Je kunt jezelf zien werken aan projecten waar je hartstochtelijk voor gaat. Deze meditatieoefeningen kunnen je motiveren om je passies na te streven en je doelen met vastberadenheid te bereiken.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!