Back

Ik ben Koningin van Munten, very VIBE to meet you!

Bezoek de wereld van de King of Coins, een tarotkaart die overvloed, praktische wijsheid en stabiliteit uitstraalt. Vanwege haar sterke relatie met materiële rijkdom en aardse zaken, wordt deze kaart vaak afgebeeld met een kalme koningin die wordt omringd door rijke natuur en vruchtbare aarde. Haar aanwezigheid wekt een gevoel van vooruitgang en zekerheid op.

Over het algemeen staat de King of Coin voor een tijdperk van financiële stabiliteit en zelfverzekerdheid in praktische contexten. Deze kaart geeft aan dat iemand in zijn of haar persoonlijke leven een fase doorloopt van welzijn en materiële zekerheid. Het benadrukt hoe belangrijk het is om praktische beslissingen te nemen en je middelen verantwoordelijk te beheren.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Koningin van Munten staat voor een periode van financiële stabiliteit, praktische wijsheid en materiële overvloed in het leven van iemand. Het is een indicatie dat je op dit moment een goede geest hebt en dat je je concentreert op de praktische aspecten van uw leven. Dit kan zich uiten in het goed beheren van je financiën, het plannen van je toekomst of genieten van de tastbare beloningen voor het harde werk dat je hebt gedaan.

Deze kaart helpt je de waarde van materiële stabiliteit te begrijpen en ermee om te gaan op een verantwoordelijke manier. Bovendien kan dit aangeven dat je in staat bent om anderen te helpen door je praktische expertise en wijsheid te delen. De Koningin van Munten wijst over het algemeen op een periode van welzijn en zelfverzekerdheid in je persoonlijke leven, waarin je in staat bent om je doelen op een pragmatische en doordachte manier te bereiken en te genieten van materiële voorspoed.

Mediteren op tarotkaart: Koningin van Munten

Om je te verbinden met de energie van de Koningin van Munten en haar kenmerken van overvloed, praktische wijsheid en stabiliteit in je leven te brengen, kun je deze meditatieoefeningen gebruiken.

  1. Aarden: Verbeeld jezelf stevig geworteld in de aarde, vergelijkbaar met de Koningin die op vruchtbare grond staat. Voel de veiligheid en stabiliteit van deze gronding.

  2. Controle van de financiën: Bekijk je financiële situatie. Verbeeld hoe je je geld op een slimme en efficiënte manier kunt beheren.

  3. Strategiën voor de toekomst: Mediteer op jouw doelen op lange termijn en bepaal welke acties je moet ondernemen om ze te bereiken. Stel jezelf voor als de Koningin van Munten, een slimme planner.

  4. Een relatie met de natuur: Verbreng tijd in de natuur of visualiseer jezelf in een groene omgeving. Voelen hoe verbonden we zijn met de aarde en hoe overvloedig ze is.

  5. Delen van kennis: Denk na over manieren waarop je je praktische wijsheid met anderen kunt delen. Denk aan jezelf als een mentor of adviseur voor mensen die je kennis kunnen gebruiken.

De Koningin van Munten is een tarotkaart die overvloed, stabiliteit en praktische wijsheid symboliseert. Ze staat voor een periode van materiële welvaart en financiële zekerheid. Ze vertegenwoordigt iemand die goed geaard en evenwichtig is in zijn persoonlijke leven en zich sterk concentreert op het beheren van geld en het bouwen van een solide basis voor zichzelf en anderen. Het gebruik van deze kaart kan helpen bij het gronden en aarden, financieel plannen, het stellen van langetermijndoelen en het delen van praktische wijsheid.

Deze kaart kan aangeven dat je een periode van financiële stabiliteit en zekerheid binnengaat in je leven. Het moedigt je aan om slimme financiële beslissingen te nemen en zorgvuldig je bezittingen te beheren. Het herinnert je eraan om te genieten van de vruchten van je werk en anderen te helpen bij het bereiken van financiële stabiliteit. Het is een indicatie van welvaart, materiële groei en succes met geld en bezittingen.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!