Back

Ik ben Koningin van Kelken, very VIBE to meet you!

We verwelkomen je in de wereld van de Koningin van Kelken, een tarotkaart die vol emotionele, intuïtieve en diepe gevoelens is. De meeste kaarten tonen een koningin aan de rand van een kalme zee met water en liefdevolle symbolen om haar heen. Ze is een voorbeeld van het archetype van de vrouw die empathisch en intuïtief is, en haar kracht komt voort uit haar vermogen om met haar emoties om te gaan.

De Koningin van Kelken staat bekend als een symbool van intense emotionele verbondenheid, mededogen en begrip. Ze roept je op om naar je hart te luisteren, anderen te begrijpen en emotionele diepgang te onderzoeken. Ze is een symbool van zorgzaamheid, liefde en steun in persoonlijke relaties. Deze kaart herinnert ons eraan dat onze intuïtie een nuttige gids is op ons levenspad en dat het uiten van onze gevoelens een belangrijke manier is om ons gevoelens uit te drukken.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Koningin van Kelken is een voorbeeld van iemand die een diepe emotionele band en empathie in zijn leven heeft. Deze kaart wijst op een tijdstip waarin uw emotionele intelligentie en intuïtie centraal staan. Het is een uitnodiging om compassievolle steun te bieden en jezelf en anderen te bespreken. De kaart is een symbool van liefde, begrip en hulp in persoonlijke relaties. Het is een indicatie dat je meer aandacht moet besteden aan je gevoelens en die van je dierbaren. Het kan een indicatie zijn van een tijdperk waarin romantische gevoelens en diepgaande persoonlijke banden floreren.

Deze kaart herinnert je op een dieper niveau dat het uiten van je gevoelens en het tonen van kwetsbaarheid tekenen van innerlijke kracht zijn. Het is mogelijk om meer tevredenheid en diepere relaties in je leven te bereiken door het aanmoedigen van een gezonde emotionele uitdrukking. De Koningin van Kelken roept je op om je empathische vermogens te gebruiken en je intuïtie te volgen. Dit zal je een waardevolle gids zijn op je levenspad.

Mediteren op tarotkaart: Koningin van Kelken

Om meer inzicht te krijgen in de energie van de Koningin van Kelken en haar kenmerken van empathie, begrip en emotionele ondersteuning, kun je deze meditatieoefeningen uitvoeren.

  1. Verbeeld de emotionele balans: Ga een rustige plek innemen en adem diep in en uit. Verbeeld een innerlijke balans tussen de behoeften van anderen en die van jezelf. Zie jezelf als een bron van begrip en empathie.
  2. Meditatie voor een emotionele reis: Denk aan een kalme oceaan. Elk golf heeft een gevoel. Laat de golven opkomen en weer wegebben terwijl je zonder oordeel elke emotie aanvaardt en aanvaardt. Hierdoor leer je om met je emoties om te gaan.
  3. Evaluatie van relaties: Denk aan de belangrijke relaties die je in je leven hebt. Stel jezelf voor in een gesprek met iemand waarbij je je gevoelens en gevoelens voor die persoon toont. Verbeeld hoe dit de relatie versterkt.

  4. Het dagboek van gevoelens: Gebruik elke dag een dagboek om je gevoelens en emoties te noteren. Om je emotionele intelligentie te vergroten, probeer je trends en patronen op te merken.

  5. Meditatie voor het hartchakra: Aandacht moet worden gevestigd op het hartchakra, dat zich in het midden van je borst bevindt. Adem diep in en stel je voor dat je deze energie opent en laat stromen, zodat liefde en begrip vrijelijk door je heen kunnen stromen.

In de tarot is de Koningin van Kelken een symbool van een sterke emotionele energie. Ze vertegenwoordigt gevoelens van empathie, begrip en emotionele ondersteuning. Deze kaart vertegenwoordigt de noodzaak om te vertrouwen op je intuïtie en gevoelens in iemands leven. Het stimuleert het koesteren van relaties en het uiten van empathie en liefde voor anderen. Het gebruik van deze kaart om te mediteren kan u helpen bij het vergroten van uw emotionele intelligentie en het versterken van uw verbinding met uw innerlijke gevoelswereld.
Het herinnert ons eraan om compassievol te zijn, zowel naar anderen als naar onszelf. De Koningin van Kelken, met haar kalmerende energie, roept ons op om onze emoties in balans te brengen en harmonie in onze relaties en ons innerlijk leven.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!