Back

Tijd. Het kan óf je beste vriend zijn óf je ergste vijand. 
Tijd. Je kunt het niet zien, voelen of horen.
Tijd. Het is geen racist en loopt door, ongeacht je etnische achtergrond, religie of politieke voorkeuren.
Tijd. Het is ongeslagen.

Mijn doel met het volgen van deze opleiding is het verzorgen van diverse workshops op het gebied van tijd en stress, zodat een mens bewust wordt hoe hij optimaal gebruik kan maken van de tijd die je gegeven is, zonder te leven in haast, stress of paniek. Wat overigens allemaal vormen van angst zijn. Het mooiste is om dit om te keren en juist te werken vanuit innerlijke rust en vrijheid. Tijdsurfen gaat je hierbij namelijk niet alleen bewuster maken van tijd, maar het vooral laten integreren in je lifestyle, zodat het een gewoonte wordt voor de rest van je leven!

Stressvrij werken met Tijdsurfen’ is een methode gebaseerd op twee pijlers:

 

1. Werken vanuit rust 
De Tijdsurfer weet dat hij beter functioneert wanneer er zowel rust om hem heen als rust in zijn hoofd is.
Met een aantal natuurlijke richtlijnen bewerkstelligt hij een aangename en stimulerende werkomgeving en een gezonde manier van werken.

2. Zelf de regie voeren
De Tijdsurfer overziet zijn plannen en doelen en stelt ze regelmatig bij. Met gevoel kiest hij de actie of taak die het beste past bij de omstandigheden van het moment. Hij heeft daarbij oog zowel voor de langere als de korte termijn.

Deze opleiding ga ik (november/december 2024) volgen bij Paul Loomans: acteur, auteur, trainer en zenmonnik uit Amsterdam is de bedenker van de opleiding Tijdsurfen, waarbij omgaan met tijd zijn hoogste uitgangspunt is. Ook heeft hij maar liefst drie boeken op zijn naam zijn, waarbij zijn eerste boek Ik Heb de Tijd: Handleiding in Tijdsurfen (2013), werd bekroond met Spiritueel Boek van het Jaar.

Geïnteresseerd in Tijdsurfen?

Vanaf januari 2025 volgt er meer informatie over wat Tijdsurfen kan betekenen in jouw leven en op welke manier ik dit straks aanbied naar jou als cliënt toe!