Back

“Je bent nooit te oud om te leren”, is een gezegde dat vooral op mij van toepassing is. Het is een standaard onderdeel van mijn lifestyle om mijzelf continue te blijven educateren, of dit nu om online educatie gaat of offline in Nederland/ Azië; Educate the Mind. Grow. Rewind. Ik geloof erin dat ik mijn cliënten beter kan helpen wanneer ik mijzelf constant blijf uitdagen, zodat ik echt een meerwaarde in de levens van hen kan bieden. Met welke educatie ben ik momenteel bezig?

Deze online cursus Klankschalen van Laudius gaat over hoe rustgevende geluiden, klanken en frequenties een positieve invloed kunnen hebben op de fysieke of psychische gezondheid.

Online cursus over het ondersteunen van mensen die lijden onder (oud) trauma, ervaren in het verleden met behulp van de yogische filosofie.

Overige studies en certificaten

Het Tibetaanse Dodenboek is een van de grote teksten van de wijsheidstradities. Het is ook een van de meest cryptische en ondoorgrondelijke. In deze cursus wordt dit meesterwerk uit de oudheid “vertaald” naar hedendaagse termen en wordt de enorme en directe toepasbaarheid ervan in het moderne leven onthuld. Het Boek van de Doden is net zo goed een gids voor hoe te leven als Het Tibetaanse Boek van de Geboorte.

Deze online cursus neemt je mee naar de geschiedenis, het heden én de toekomst van Sound Healing/ klanktherapie als beoefening, als alternatieve (ondersteunende) geneeswijze en als beroep.

Deze erkende NOBCO coaching opleiding getiteld Coaching Foundations van Laudius, volg ik om mijn coaching naar cliënten toe, nét wat extra diepgang te geven.

Online workshop en virtueel retreat over hoe yoga filosofie te integreren in je yogalessen en leringen.

Online cursus over hoe yoga vandaag de dag wordt gezien, ervaren en gepromoot in vergelijking met de daadwerkelijk authentieke vedische bronnen uit het verleden.

Online cursus waarbij het boek The Yoga Sutras of Patanjali, de bron van hedendaagse yogische beoefeningen, in detail onder de loep werd genomen en vertaald werd naar onze moderne hedendaagse samenleving.

Online cursus waarbij het werken met kristallen klankschalen centraal stond: van theoretische kennis over klanken, kristallen en chakras tot praktische kennis over hoe je sound baths en individuele klankschaal massages en healing kunt verrichten.

Online cursus waarbij het werken met Tibetaanse klankschalen centraal stond: van theoretische kennis over de werking van de klankschalen, verschillende stadia van de mind en chakras tot praktische kennis over hoe je sound baths en individuele klankschaal massages en healing kunt verrichten.

Zeer diverse online cursus over de werking en instructies met het werken van diverse sound healing instrumenten, zoals: Tibetaanse klankschalen, tingsha’s, rain sticks, wind chimes en veel meer.

Zeer theoretische online cursus waarbij er vooral werd ingegaan over de werking met vibraties, frequenties en de solfeggio theorie.

Online cursus waarbij de nadruk m.b.t. sound healing vooral lag op de online- en offline marketing, het starten van een business, het verzorgen van je sound healing instrumenten en praktische tips en tricks.

Online cursus waarbij zowel veel theorie werd gehighlight m.b.t. de werking van diverse sound healing instrumenten en praktische kennis werd verteld over het hanteren ervan.

Als Life Coach help je mensen zichzelf te vinden en hun eigen keuzes in het leven te maken. Je helpt mensen om te gaan met tegenslagen, en leert ze hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Met deze erkende cursus Life Coach van Laudius, kun je jezelf en anderen helpen succesvoller en gelukkiger in het leven te staan. Als zelfstandig ondernemer, of in je huidige baan.

Online cursus over het verwerken en omgaan met rouw als emotie, wat uiteraard kan voorkomen bij het overlijden van een dierbare of het verbreken van een lange relatie met een geliefde of vriend(in).

Online cursus over waarbij je leert om te gaan met stervende personen te begeleiden, en ook na het overlijden steun te bieden aan de nabestaanden.