Back

Ik ben Drie van Staven, very VIBE to meet you!

Bezoek de fascinerende wereld van de Drie van Staven, een tarotkaart die je naar het kruispunt brengt van verwachtingen, vooruitgang en nieuwe mogelijkheden. Doorgaans wordt op deze kaart een object weergegeven dat op een verhoogd punt de horizon afzoekt, omringd door drie staven die stevig in de grond zijn geplant. Dit beeld geeft niet alleen een beeld van iemand die nieuwsgierig en enthousiast kijkt naar wat er komen gaat, maar het vertegenwoordigt ook de voorbereiding op de reis die ze gaan maken.

De Drie van Staven is een periode van opwinding en verwachting waarin je eerdere inzet en toewijding vruchten begint af te werpen. Het is alsof je aan de kust staat, wachtend op de komst van de schepen die je dromen en ambities vertegenwoordigen. Deze kaart geeft aan dat uw planning en visie robuust zijn en dat u klaar bent om nieuwe kansen te benutten. Het benadrukt ook het belang van geduld en zelfvertrouwen, want hoewel de beloningen nog niet helemaal zijn gekomen, zijn ze onderweg. Het is een uitnodiging om vastberaden te blijven en je voor te bereiden op de volgende stappen in je reis, wetende dat je inspanningen zullen worden beloond. Het vertegenwoordigt optimisme en geloof in de toekomst.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Drie van Staven zijn een periode in je leven waarin je begint te profiteren van je werk en voorbereidingen. Het kan wijzen op het bereiken van specifieke doelen of mijlpalen die u hebt gesteld. Dit is de tijd om te anticiperen op nieuwe kansen en mogelijkheden. Je bent klaar om door te gaan nadat je een solide basis hebt gelegd.

Deze kaart helpt je je visie en doelen te behouden, ook al zijn ze nog niet helemaal bereikt. Blijf geduldig en geloof in het succes van je pogingen. Het is een tijd van persoonlijke en professionele groei.

Mediteren op tarotkaart: Drie van Staven

Het gebruik van deze kaart bij meditatie kan je helpen om je toekomstige doelen duidelijker te visualiseren en je te concentreren op de dingen die je moet doen om daar te komen. Het helpt je om je verwachtingen te beheersen en vastberaden te blijven terwijl je jezelf voorbereidt op de gebeurtenissen die mogelijk op de weg zijn.

  1. De horizon bekijken: Stel jezelf voor terwijl je je ogen sluit en uitkijkt over een uitgestrekte zee of horizon. Zie de mogelijkheden en kansen die voor je liggen.

  2. Verwachtingen en doelstellingen: Denk na over je verwachtingen en doelen. Verbeeld hoe ze zich ontvouwen en hoe je ze kunt bereiken.

  3. Voorbereiding: Beschrijf wat je moet doen om je voor te bereiden op succes in de toekomst. Zie jezelf plannen en plannen.

  4. Vasthouden aan het doel: Beeld jezelf in terwijl je vastberaden blijft bij je visie, ook al zijn er obstakels. Visualiseer jezelf gedreven en zelfverzekerd.

  5. Positieve vooruitzichten: Laat je opwinden en optimistisch over wat er komen gaat. Laat deze gevoelens je motiveren.

  6. Groei en groei: Denk aan je persoonlijke ontwikkeling en groei tot nu toe. Denk na over hoe je die groei kunt behouden.

  7. Prognose: Verbeeld jezelf als iemand die hoopvol en spannend naar de toekomst kijkt.

In de wereld van de Drie van Staven kom je terecht, een tarotkaart die verwachtingen, voorbereiding en vooruitzichten symboliseert. Deze kaart wordt over het algemeen gebruikt om een periode van verwachting en voorbereiding te symboliseren, terwijl nieuwe kansen en vooruitgang op de horizon verschijnen. In het persoonlijke leven verwijst het naar periodes van anticiperen, wanneer je jezelf klaarmaakt voor gunstige veranderingen en je focus houdt op je doel. Het gebruik van deze kaart bij meditatie kan helpen bij het visualiseren van succes in de toekomst en het vasthouden aan je doelen. Het is een kaart die optimisme, vooruitgang en positieve verwachtingen uitdrukt voor de toekomst.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!