Back

Ik ben Drie van Kelken, very VIBE to meet you!

Bezoek de wereld van de Drie van Kelken, een tarotkaart die positieve emoties, harmonie en vreugde symboliseert. Deze kaart toont vaak drie individuen die elkaar toosten, dansen of gewoon genieten van elkaars aanwezigheid, omringd door drie opgestelde kelken die overvloed en geluk symboliseren. Het beeld geeft een gevoel van geluk, vreugde en verbondenheid weer.

De Drie van Kelken verwijzen over het algemeen naar het vieren van het goede in het leven, meestal in combinatie met dierbaren. Het kan verwijzen naar gelukkige ontmoetingen, feesten of het delen van leuke tijd met vrienden en familie. Deze kaart herinnert ons om de vreugde van het leven te omarmen en te genieten van de mooie dingen die zich voordoen.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Drie van Kelken zijn symbolen van vriendschap, plezier in sociale interacties en het vieren van gezamenlijke herinneringen in iemands persoonlijke leven. Deze kaart zal je eraan herinneren om geluk te delen met vrienden, familie of geliefden. Het onderschrijft hoe belangrijk het is om samen te zijn, lief te hebben en diepe vriendschappen op te bouwen. Deze tarotkaart kan ook aangeven dat het tijd is om nieuwe vriendschappen op te bouwen of bestaande vriendschappen te onderhouden. Het stimuleert je om uitnodigingen voor feesten te accepteren en te genieten van de mensen in je omgeving. Het kan ook wijzen op het koesteren van gedeelde herinneringen en het ophalen van oude vriendschappen.

Kortom, deze kaart herinnert je eraan om de vreugde en liefde in je sociale leven te omarmen en te vieren.

Mediteren op tarotkaart: Drie van Kelken

Om meer vreugde en verbondenheid in je leven te ervaren, kun je mediteren op de Drie van Kelken. Hier is een samenvatting van meditatieve technieken die specifiek zijn gericht op deze tarotkaart:

  1. Denk aan Gelukkige Momenten: Ga in meditatie en denk aan tijden waarop je met vrienden of familie hebt genoten. Probeer deze momenten in je hoofd te herinneren en probeer positief te zijn.
  2. Verbeeld sociale interacties: Stel jezelf voor in een leuke sociale setting met vrienden en familie. Voel de verbinding en warmte van deze momenten.
  3. Nieuwe vrienden: Denk na over de mensen die je beter wilt leren kennen in je leven. Denk aan jezelf als een persoon die nieuwe vriendschappen opbouwt en er plezier aan brengt.
  4. Waardering: Ervaar de waarde van genegenheid en vriendschap in je leven. Het is belangrijk om dankbaar te zijn voor de mensen die je omringen.

  5. Het doel om samen te komen: Stel een doel om meer tijd door te brengen met vrienden en familie en om meer deel te nemen aan sociale activiteiten.

In de tarot staan de drie van Kelken voor vreugde, samenzijn en verbondenheid met anderen. Vriendschap waarderen, plezier beleven aan tijd met elkaar delen en positieve sociale interacties zijn allemaal vertegenwoordigd op deze kaart. Je kunt je meer bewust worden van de waarde van sociale relaties en de vreugde die ze in je leven brengen door te mediteren op deze kaart. Het moedigt je aan om genegenheid en plezier te koesteren. Het helpt je tegelijkertijd nieuwe vriendschappen te maken en je eraan te herinneren deel te nemen aan sociale activiteiten. Deze kaart herinnert je eraan dat het samenzijn en delen van geluk belangrijke dingen zijn in het leven.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!