Back

Ik ben De Zon, very VIBE to meet you!

De Zon is een stralende tarotkaart die vreugde, succes en vitaliteit belooft. De Zon staat bekend als één van de meest opbeurende tarotkaarten en fungeert als een bron van licht en verheldering in de duisternis. Van tijd tot tijd wordt op de kaart een prachtige zon getoond die hoog boven de hemel staat, omringd door een stralende gloed en omringd door vrolijke zonnebloemen. De kaart vertegenwoordigt niet alleen de zon, maar ook de innerlijke kracht en positieve energie.

In de tarot is de zon een krachtig symbool van optimisme, groei en hoop. Het gaat niet alleen om het bereiken van doelstellingen, maar ook om het leven zelf te vieren. Het herinnert ons eraan dat we onze innerlijke bron van vreugde kunnen verbinden en onze stralende energie met anderen kunnen delen. De ontmoeting met De Zonkaart is als een oproep van de hemel om jezelf volledig uit te drukken, te stralen en te genieten van alle positieve aspecten van het leven.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De zon symboliseert overvloed en positiviteit. Het staat voor helderheid, optimisme en een periode van zelfexpressie en groei. Deze kaart verwijst naar het vinden van je innerlijke kracht en het accepteren van succes en geluk. De zon, net zoals de zon het duister verdrijft, is een symbool voor het omarmen van vertrouwen en het loslaten van twijfels.
De Zonkaart laat zien dat het mogelijk is om nieuwe dingen te beginnen en obstakels te overwinnen. Deze kaart brengt helderheid en inzicht, net zoals de zon de duisternis verlicht. De Zon vertelt een verhaal van overwinning waarbij de wolken van twijfel en onzekerheid worden verdreven om plaats te maken voor heldere luchten vol kansen. De kaart toont niet alleen de vooruitgang in de buitenwereld, maar ook de vitaliteit en warmte die je in jezelf vindt.

Mediteren op tarotkaart: De Zon

Mediteren op deze tarotkaart vertegenwoordigd het letterlijk opladen door de UV-stralen van de zon. Het opnemen van vitamine D is essentieel voor je gezondheid, en deze kaart helpt je om de goede dingen des levens onder de loep te nemen: Waar ben je momenteel dankbaar voor in het leven? Welke mensen in je nabije omgeving zorgen voor een positieve invloed? en hoe wil je jouw gelukzaligheid laten uitstralen naar buiten toe? Mediteren op de volgende punten kunnen je hierbij helpen:

  1. Binnenstraling: Stel je voor dat er binnenin jezelf een zon schijnt en je hele wezen met stralend licht vult. Kijk naar dit licht dat alle donkere hoeken van je gedachten en emoties verlicht, zodat je innerlijk kalm en gelukkig wordt.
  2. Ik ben dankbaar: Zorg ervoor dat je aandacht besteedt aan de dingen waarvoor je dankbaar bent. Als je dat doet, voel je hoe de zon vanuit je hart stralen van dankbaarheid uitstraalt, waardoor het hele universum verlicht wordt.
  3. Zelfexpressie: Terwijl je straalt als de zon, visualiseer jezelf. Stel je voor dat je je unieke talenten en gaven verspreidt over de hele wereld, en kijk hoe je licht inspireert en beïnvloedt anderen.

  4. Verlichting van de geest: De zonnestralen zijn als laserstralen die door je geest gaan en alle negatieve gedachten wegnemen. Sta toe dat alleen positieve en constructieve gedachten overblijven en voel hoe je geest zich oplicht.

  5. De relatie met het universum: Verbeeld jezelf als een verbinding met de kosmische energie van de zon. Voelen hoe deze energie je vult en je verbindt met het grotere universum. Ervaar een gevoel van verbondenheid en samenhang.

  6. Zelfverzekerdheid: Stel je voor dat je zelfverzekerd staat in het midden van een zonnestraal. Zie hoe je elke obstakel met vertrouwen aanpakt en kracht uitstraalt uit je innerlijke kracht.

Een krachtige tarotkaart, de zon symboliseert geluk, vitaliteit en zelfexpressie. Het staat voor licht na duisternis en vertegenwoordigt een periode van persoonlijke groei en zelfverzekerdheid. Deze kaart roept je op om je innerlijke licht te omarmen en te delen. Het roept je ook op om je volledige potentieel te leven en je unieke talenten te laten zien. Het verwijst naar overwinning, geluk en herstel. Het mediteren op de Zon helpt je je innerlijke straling, dankbaarheid en zelfexpressie te concentreren en je met de positieve energie van het universum te verbinden. Kortom, deze kaart roept een positieve kijk op het leven op.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!