Back

Ik ben De Toren, very VIBE to meet you!

Een tarotkaart die plotselinge verandering, ontwrichting en spirituele doorbraken symboliseert, nodigt je uit om de tumultueuze wereld van De Toren te betreden. Op deze kaart zien we vaak mensen vallen uit het raam van een toren als gevolg van blikseminslag.

De Toren brengt verandering en onvermijdelijke gebeurtenissen. Het is vaak een verrassende manier om bestaande structuren te ontmantelen. Hoewel dit op een crisis lijkt, biedt het de kans om oude beperkingen te overwinnen en een nieuw begin te maken. Deze kaart benadrukt hoe ontwrichtende verandering groei en bewustwording kan veroorzaken.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

In je eigen leven betekent De Toren vaak dat onverwachte gebeurtenissen je routine verstoren. Het roept je op om verandering aan te nemen en wat je niet langer helpt groeien te verlaten. Het geeft je de kans om diepgewortelde patronen en overtuigingen te herzien, ook al is het soms moeilijk. De Toren herinnert u eraan dat gewelddadige ervaringen soms nodig zijn om spirituele vooruitgang te bereiken.

Mediteren op tarotkaart: De Toren

Om je begrip van verandering en groei te verdiepen, kun je mediteren op De Toren en dieper in deze gebieden duiken:

  1. Loslaten van verantwoordelijkheid: De ineenstorting van de toren is een symbolische weerspiegeling van de macht die je probeert te behouden. Voel de spanning en weerstand die dit in je lichaam en geest kan veroorzaken. Als de toren valt, verlies je langzaam de controle en voel je je vrij. Ervaar hoe de ruimte die vrijkomt je de kans geeft om te groeien en nieuwe kansen aan te pakken.
  2. Aanvaarding van wijzigingen: Om een gevoel van rust en ontspanning te krijgen, begin je meditatie met diepe ademhalingen. Stel jezelf dan voor dat de toren instort. Ervaar de onzekerheid en het onbekende die met deze verandering gepaard gaan. Wanneer je die gevoelens toelaat, merk je op hoe ze geleidelijk veranderen in een gevoel van acceptatie. Om het onbekende te aanvaarden, weet dat elke verandering een kans biedt om te groeien en nieuwe ervaringen te krijgen.
  3. Bouwen van de basis: Terwijl je jezelf voorstelt na de instorting van de toren, sluit je ogen en adem rustig in en uit. Kijk naar de verwoesting die je omringt en realiseer je dat dit je tijd is om opnieuw te beginnen. Visualiseer jezelf als een sterke, vastberaden bouwer van nieuwe fundamenten. Zie hoe je met zorg en aandacht aan het werk bent, steen voor steen, terwijl je een solide basis bouwt. Terwijl je een nieuw begin bouwt, voel je de kracht en vastberadenheid die je drijft.

De kans om dieper in te gaan op de processen van loslaten, aanvaarding en wederopbouw die veranderingen in ons leven begeleiden, wordt geboden in deze meditatie op De Toren. Het kan helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe kijk op verandering, waarbij je openstaat voor het onbekende en de kansen die elke nieuwe fase met zich meebrengt.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!