Back

Ik ben De Ster, very VIBE to meet you!

Bezoek De Ster, een tarotkaart die diep geworteld is in de rijke symboliek van spirituele verlichting, innerlijke vernieuwing en hoop. Je wordt uitgenodigd om de kalme uitstraling en het krachtige potentieel van de sterrenwereld te omarmen als je deze kaart ziet. De essentie van harmonie tussen aarde en kosmos wordt weerspiegeld in de afbeelding van een vrouw die water uitgiet, met haar voeten stevig op de grond en haar blik gericht op de hemel.

De Ster fungeert als een lichtbron in donkere tijden, een herinnering aan het feit dat er een innerlijke lichtbron is die je pad kan verlichten zelfs in de moeilijkste tijden. Het gieten van water is niet alleen een symbool van de stroom van levensenergie en heling, maar ook een symbolische overdracht van inspiratie en kennis van het universum naar de aarde. De kaart nodigt je uit om te vertrouwen op je innerlijke leiding en verbinding te maken met iets groters dan jezelf. Het geeft je ook een gevoel van rust en een diepe ademhaling na een storm.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Ster is een belangrijke fase in je persoonlijke reis waar hoop en innerlijke transformatie samenkomen. Deze kaart dient als een garantie voor hernieuwbare energie in moeilijke tijden. De Ster wijst op je innerlijke schittering die kan oplichten te midden van moeilijkheden, net zoals de sterren in de donkere nacht schijnen.

Hoop en innerlijke transformatie komen samen in de Ster, een belangrijke fase van je persoonlijke reis. In moeilijke tijden is deze kaart een garantie voor hernieuwbare energie. Net zoals de sterren in de donkere nacht schijnen, wijst de ster op je innerlijke schittering die kan oplichten te midden van moeilijkheden.
Deze kaart inspireert je om de schoonheid van je eigen toekomst te vertrouwen, zelfs als het heden moeilijk lijkt. Het is moment om je intuïtie te vertrouwen en naar je innerlijke stem te luisteren. Je kunt een pad van genezing en vernieuwing volgen door verbinding te maken met je innerlijke bron van kracht en inspiratie.

Bovendien roept De Ster je op om geloof te hebben in een harmonie tussen het kosmos en je eigen leven. Het geeft je het gevoel dat je deel uitmaakt van een groter geheel en dat er altijd licht is, zelfs in de duisternis. Deze kaart roept je op om je open te stellen voor de voordelen en kansen die het universum biedt. Laat jezelf stralen als een heldere ster op de nachthemel.

Mediteren op tarotkaart: De Ster

Mediteren op de tarotkaart De Ster zorgt ervoor dat je je her-innert waar je echt vandaan komt. Alle valse ego’s die je jezelf gedurende je leven ‘tijdelijk’ aanneemt, vallen als vallende sterren van je af, zodat je je ware zelf onder ogen kunt zien. De volgende punten kunnen je helpen bij het mediteren op deze tarotkaart:

  1. Verbondenheid en innerlijke rust: Stel je voor dat je staat onder een stralende sterrenhemel. Laat de diepe verbinding met het universum doordringen en voel de kalmte en rust in je omgeving. Ervaar hoe deze verbinding je geestelijk kalmte en harmonie versterkt.
  2. Hoop en Innovatie: Vergrendel je ogen en adem bewust in en uit. Stel je voor dat elke inademing energie brengt die nieuw leven inblazen en elke uitademing stress loslaat. Ervaar het stralende licht van de sterren en breng positiviteit in je leven.
  3. Zelfvertrouwen opbouwen: De stralende ster is een beeld van je innerlijke kracht. Denk aan hoe dit licht je omhult en je zelfrespect, zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroot. Voel je sterker en in harmonie.

  4. Interesses en doelen: Imagineer dat de vallende sterren je diepste dromen en doelen vertegenwoordigen. Neem een moment om je oprechte verlangens te visualiseren en positieve energie te gebruiken om ze te vullen. Vertrouw op de magie van het moment en laat ze los in het universum.

De Ster, een stralende tarotkaart die spirituele verbinding en hoop symboliseert, roept op tot innerlijke groei en vernieuwing in het leven. Het symbool vertegenwoordigt levenskracht en vernieuwing in de vorm van een vrouw die water uitgiet. De Ster staat typisch voor een periode van genezing en hoop, waarin moeilijkheden worden overwonnen en innerlijke kracht wordt hersteld.
Deze kaart benadrukt hoe belangrijk het is om je dromen en zelfvertrouwen te behouden in de moeilijkheden. Het doel van meditatie is het bereiken van een gevoel van innerlijke rust, het vergroten van je zelfvertrouwen, het omarmen van hoop en het delen van je diepste intenties met de kosmos. Om het kort te zeggen, De Ster nodigt ons uit om meer verbonden te raken met het universum en herinnert ons eraan dat er licht altijd is, zelfs in de donkerste tijden.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!