Back

Ik ben De Keizerin, very VIBE to meet you!

De Keizerin is een belangrijke tarotkaart die vruchtbaarheid, inventiviteit en overvloed symboliseert. Een krachtige vrouwelijke energie wordt uit haar beeld gestraald, met de weelderige natuur om haar heen. De moederlijke en voedende aspecten van het leven worden op deze kaart weergegeven.

De Keizerin staat bekend als overvloed, ontwikkeling en creativiteit. Ze staat voor het zorgen voor en voeden van zowel jezelf als anderen. Deze kaart vertegenwoordigt zowel letterlijk als figuurlijk een vruchtbare periode en roept mensen op om de natuurlijke cycli van het leven te volgen.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Keizerin roept mensen op om liefde en creativiteit in hun eigen leven te cultiveren. Het kan een periode zijn van succesvolle ideeën en projecten. Het benadrukt ook hoe belangrijk het is om naar je intuïtie te luisteren en je fysieke en emotionele welzijn te voeden.

Mediteren op tarotkaart: De Keizerin

Bij het mediteren op De Keizerin kun je je verbinden met vruchtbaarheid en overvloed en je creatieve potentieel verkennen:

  1. In het natuurlijke milieu: Imagineer jezelf in een rustige en weelderige natuurlijke omgeving. Als je de aardse energie om je heen voelt, kun je jezelf identificeren met de kracht van De Keizerin.
  2. Reflectie op je ontwikkeling: Denk na over je eigen doelen om te groeien en te bloeien. Denk aan deze verlangens als zaadjes die je plant en die uitgroeien tot prachtige bloemen. Net zoals De Keizerin je voedt en koestert, voel je dat ze je voedt en koestert.
  3. Synchronisatie met liefdevolle energie: Kijk naar de liefdevolle en zorgzame energie van De Keizerin. Stel je voor dat deze energie je omhult en je hart met overvloed en warmte vult.

  4. Levering en ontvangst: Houd rekening met de cyclus van geven en ontvangen. Denk na over hoe je de overvloed en liefde van het universum ontvangt en tegelijkertijd je liefdevolle energie uitstraalt naar anderen.

  5. Creatieve uiting: Ervaar je creatieve potentieel. Stel je voor dat de vruchtbare energie van De Keizerin je ideeën omzet in prachtige creaties.

Het mediteren op De Keizerin geeft je een diepe band met creativiteit, vruchtbaarheid en overvloed. Je denkt dat je in een rijke natuurlijke omgeving bent, waar je dromen om te groeien en te bloeien kunnen worden waargemaakt. Ervaar de kracht van geven en ontvangen wanneer je jezelf omringt met de liefdevolle en zorgzame energie van De Keizerin. Je wordt aangemoedigd om je creatieve potentieel te ontdekken en de cycli van de natuur te omarmen. Om de schoonheid van overvloed, groei en liefdevolle energie in jezelf en de wereld om je heen te waarderen, kun je mediteren op De Keizerin.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!