Back

Ik ben De Hogepriesteres, very VIBE to meet you!

Een van de meest effectieve tarotkaarten, de Hogepriesteres staat op nummer twee in de Grote Arcana. Ze is een figuur met mysterie en wijsheid die gekleed is met intuïtie en religieuze inzichten. De Hogepriesteres staat voor diepe verborgen kennis en innerlijke wijsheid, zoals gesymboliseerd door de maan en de pilaren.

De Hogepriesteres wordt over het algemeen gezien als een symbool van intuïtie, mystiek, innerlijke kennis en spirituele verbinding. Ze vertegenwoordigt het raadsel dat schuilt achter de sluier van het onbekende en nodigt ons aan om de diepten van ons innerlijke bewustzijn te ontdekken. De Hogepriesteres is de poortwachter van onze intuïtieve krachten en de bewaarster van geheimen.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Hogepriesters kunnen in het leven van een persoon een oproep zijn om te reflecteren op jezelf en te luisteren naar je intuïtie. Het vertrouwen op je innerlijke stem en de wijsheid die uit je diepste zelf komt, wordt aangemoedigd door deze kaart. Het kan ook aantonen hoe belangrijk het is om de mysteriën van het leven te ontdekken en spirituele verbindingen te ontwikkelen.

De Hogepriesteres kan ook een teken zijn dat je contact moet opnemen met je vrouwelijke en intuïtieve kant. Het suggereert dat het balanceren van logisch denken met vertrouwen op je gevoelens en innerlijke weten voordelig kan zijn.

Mediteren op tarotkaart: De Hogepriesteres

Bij het mediteren over De Hogepriesteres kun je je concentreren op een aantal dingen:

  1. Innerlijke Wetenschap: Imagineer jezelf in een stilte en kalmte. Stel je voor dat je in contact komt met je innerlijke Hogepriesteres, die je naar diepe wijsheid en inzicht begeleidt. Om antwoord te krijgen op een bepaald probleem of situatie in je leven, moet je om advies vragen.
  2. Inspirerende krachten: Ervaar de kracht van je intuïtie. Stel dat je intuïtieve energie zich verspreidt en omhult. Vertrouw op de indrukken en gevoelens die je krijgt, en denk na over de manieren waarop je deze inzichten kunt gebruiken.
  3. Mysterie en onbekendheid: Denk na over de mysteries in je leven. Maak jezelf toegankelijk voor de verborgen en onbekende elementen van zowel jezelf als de omgeving die je omringt. Houd je bewust van wat er aan de oppervlakte komt.

  4. Spirituele band: Overweeg je relatie met het spirituele. Visualiseer jezelf terwijl je naar diepere niveaus van bewustzijn gaat. Stel je voor dat je in contact bent met wijsheid en hogere bronnen van kennis.

Het is mogelijk om je spirituele verbinding, intuïtie en innerlijke wijsheid te ontwikkelen door meditatie op de Hogepriesteres te doen. Bovendien kan het je helpen de mysteriën van het leven te ontdekken en je een dieper begrip van jezelf te geven.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!