Back

Wij zijn De Geliefden, very VIBE to meet you!

De fascinerende tarotkaart “De Geliefden” weerspiegelt de kracht van verbinding en liefde. Veel afbeeldingen tonen een man en een vrouw met engelen of andere spirituele symbolen om hen heen. De diepe relaties, spirituele doelen en keuzes die ons levenspad vormgeven, worden allemaal weergegeven op deze kaart.

De Geliefden staan bekend als liefde, verbondenheid en vrijheid. Het benadrukt niet alleen romantische liefde, maar ook de sterke banden die we met andere mensen kunnen opbouwen, of dit nu vrienden, familie of zielsverwanten zijn. Deze kaart herinnert je eraan dat relaties, in welke vorm dan ook, groei, begrip en diepe emoties opleveren.

 

 

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Geliefden duiden op belangrijke beslissingen in je persoonlijke leven, die vaak verband houden met relaties en soms ook met andere aspecten van je leven. Het wijst erop dat je bewust moet kiezen welke waarden je volgt en welke weg je kiest. Het kan ook aangeven dat je de kracht van verbondenheid en liefde in jezelf en anderen moet begrijpen en koesteren.

Mediteren op tarotkaart: De Geliefden

Een grondige begrip van de kracht van keuze, verbondenheid en liefde kan worden verkregen door meditatie op De Geliefden. Neem de tijd voor deze meditatie om meer te weten te komen over deze kaart:

  1. Synchronisatie met liefdevolle energie: Begin met een diep ademhaling en stel je voor dat er een stralend, liefdevol licht om je heen is. Voelen hoe deze energie je omhult en je geborgen maakt.
  2. Visuele link tussen relaties: Visualiseer de mensen die je waardeert in je leven, of het nu je partner, familie of vrienden zijn. Een gevoel van eenheid wordt gecreëerd als je een stralend licht ziet dat je allemaal verbindt.
  3. Nadenken over relatieve keuzes: Denk na over de beslissingen die je hebt genomen in je relaties en hoe deze beslissingen je pad hebben beïnvloed. Stel je voor dat je op een tweesprong staat en dat je je hart als gids gebruikt om de juiste weg te kiezen.

  4. Erkennen van een innerlijke band: Zoek een gevoel van verbondenheid met jezelf en richt je aandacht naar binnen. Verbeeld je innerlijke zelf als een stralend licht en voel hoe lief en acceptabel je bent.

  5. Verspreiden van liefde: Stel je voor dat je liefde je omgeving beïnvloedt. Kijk naar een energiecirkel van liefde die zich uitstrekt en anderen raakt, en deel je kracht van liefde.

  6. Lessen worden geïntegreerd: Neem een moment om na te denken over wat je uit je relaties en keuzes hebt geleerd. Stel je voor dat deze lessen als kristallen van wijsheid in je wezen worden opgenomen, waardoor je kunt groeien en evolueren.

  7. Dankbaarheid en bereidheid: Sluit de meditatie af met het bedanken voor de liefde en verbondenheid die in je leven aanwezig zijn. Stel een intentie om liefdevolle keuzes te maken en deze energie in je relaties en beslissingen te behouden.

Na de meditatie schrijf je je gedachten en gevoelens op. Meditatie op De Geliefden kan je helpen een dieper begrip te krijgen van de waarde van relaties en het maken van verstandige beslissingen in je leven.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!