Back

Ik ben De Dood, very VIBE to meet you!

Bezoek de betekenisvolle wereld van De Dood, een tarotkaart die transformatie, loslaten en wedergeboorte vertegenwoordigt. Hoewel er vaak een aura van mysterie rond deze kaart hangt, draagt ze een diepe boodschap van transformatie en nieuw begin.

De Dood heeft een diepgaande betekenis voor jouw leven. Het kan aantonen dat er momenten zijn waarop je geconfronteerd wordt met onvermijdelijke veranderingen die moeilijk te accepteren zijn. Het kan een einde maken aan een relatie, een baan verliezen of stoppen met oude gewoonten. De Dood herinnert je eraan dat deze tijden van verandering mogelijkheden bieden voor groei en vernieuwing, ondanks het feit dat ze vaak gepaard gaan met gevoelens van verdriet, angst en onzekerheid.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De kaart roept je op om na te denken over wat je in je leven moet loslaten om nieuwe kansen te ontdekken. Dit kan betekenen dat je bepaalde houdingen, overtuigingen of gedragingen moet veranderen en herzien. Het moedigt je aan om te begrijpen dat, hoewel verandering soms moeilijk kan zijn, het ook een noodzakelijk onderdeel van het leven is. Het moedigt je ook aan om te begrijpen dat er schoonheid schuilt in het onbekende.

Mediteren op tarotkaart: De Dood

Mediteren op tarotkaart De Dood kun je doen op de volgende praktische, maar ook metaforische manieren:

  1. De kracht van afscheid nemen: Je kunt je ballast overboord gooien, zoals een luchtballon wanneer het gewicht wordt verminderd omhoog stijgt. Voel de ruimte en lichtheid die ontstaat wanneer je loslaat.
  2. De Dans van Verandering: Verbeeld jezelf als een danser die de verandering volgt. Zie hoe je soepel beweegt en je aanpast aan nieuwe omstandigheden, en merk op hoe dit je veerkracht verbetert.
  3. Het herstel van passie: Denk aan de interesses of passies die je vroeger hebt verwaarloosd. Stel je voor dat deze passies opnieuw tot leven komen en je leven nieuw leven inblazen.
  4. De rijzing van de Phoenix: Je kunt jezelf vergelijken met de mythische phoenix die uit zijn eigen as herrijst. Mediteer over welke aspecten van jezelf of je leven klaar zijn om nieuw leven in te blazen.

    Een krachtige manier om je comfortabeler te voelen bij verandering en je bewust te maken van de nieuwe kansen die het met zich meebrengt, is meditatie op De Dood.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!