Back

Ik ben Acht van Staven, very VIBE to meet you!

Maak kennis met de wereld van de Acht van Staven, een tarotkaart die snelheid, vooruitgang en onvoorspelbare veranderingen symboliseert. De acht staven die vaak als bliksemschichten door de lucht suizen, vormen een voorstelling van energie en beweging op deze kaart. De staven lijken berichten of kansen te dragen, en ze geven de indruk dat er een periode van intense activiteit en dynamiek zal zijn.

De Acht van Staven in de Tarot zijn vaak een indicatie dat er veranderingen op komst zijn, meestal onverwacht en snel. Dit kan berichten, reizen, nieuwe mogelijkheden of onverwachte inzichten zijn. Deze kaart herinnert ons eraan alert en flexibel te zijn om de energie die zich aandient te benutten.

Deze kaart suggereert een turbulente, maar vaak vruchtbare periode, of het nu gaat om carrière, relaties of persoonlijke ontwikkeling. Laten we meer ingaan op de betekenis van de Acht Staven en hoe ze kunnen worden gebruikt in verschillende facetten van het leven.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Acht van Staven vertegenwoordigen een periode van opwinding en transformatie in iemands leven. Deze kaart wijst vaak op onverwachte gebeurtenissen of kansen die je snel moeten helpen. Dit kan nieuwe carrièremogelijkheden, reizen of zelfs onverwachte persoonlijke vooruitgang zijn. Het kan een leuke tijd zijn, maar het kan ook moeilijk zijn omdat je snel moet beslissen en handelen. Het is van cruciaal belang om aan te passen en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. Deze kaart helpt je alert te blijven en open te blijven voor nieuwe ervaringen.

De Acht van Staven vertegenwoordigen over het algemeen een periode van snelle ontwikkeling en vooruitgang. Het is mogelijk dat alles op zijn plaats begint te vallen en dat je op de juiste weg bent. Het is een periode waarin we de toekomst optimistisch en enthousiast bekijken.

Mediteren op tarotkaart: Acht van Staven

Je kunt je concentreren op het beheersen van deze stroom van activiteit en het benutten van de kansen die zich voordoen door te mediteren op deze kaart. Het is een kaart die alle acties weergeeft.

  1. Ademhaling en vermoeidheid: Om je te concentreren, begin met diepe ademhalingsoefeningen. Voelen hoe je lichaam grondig is en hoe je verbonden bent met de aarde.
  2. Verbeeld beweging: Visualiseer de energie van de staven die snel door de lucht bewegen terwijl je je ogen sluit. Voelen hoe opwindend en snel deze energie is.
  3. Er is een focus op kansen: Denk na over eventuele nieuwe kansen die zich in je leven hebben voorgedaan. Denk aan deze kansen als oplichtende sterren aan de hemel.
  4. Flexibiliteit en Aanpassing: Mediteer op het idee van flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Stel jezelf voor als een riet dat meebuigt met de wind in plaats van te breken.

  5. Enthousiasme: Concentreer je op het gevoel van opwinding en enthousiasme dat gepaard gaat met verandering en groei. Visualiseer hoe dit enthousiasme je vooruit drijft.

  6. Dankbaarheid: Denk aan de zegeningen die je hebt ontvangen en voel dankbaarheid voor de kansen die zich hebben voorgedaan.

In de tarot vertegenwoordigen de Acht Staven snelle veranderingen, vooruitgang en kansen die onverwachts ontstaan. Acht staven vliegen door de lucht op deze kaart, wat de dynamiek en snelheid van verandering weerspiegelt. De Acht Staven geven over het algemeen aan dat je leven in beweging is en dat er nieuwe kansen en projecten op je pad komen. Het kan een teken zijn van vitaliteit en enthousiasme, maar het kan ook een waarschuwing zijn om flexibel te blijven en snel op veranderingen te reageren. Deze kaart herinnert je eraan om de nieuwe kansen met enthousiasme te verwelkomen en ze te benutten. Het is nu tijd om te genieten van de vaart.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!