Back

Ik ben Aas van Staven, very VIBE to meet you!

Bezoek het dynamische universum van het Aas van Staven, een tarotkaart die de bron van vernieuwde energie, creatieve energie en onontgonnen potentieel weerspiegelt. Dit, als de eerste kaart in de reeks staven, symboliseert het begin van een nieuw tijdperk vol optimisme en verwachting. Het bevat de vonk van inspiratie die kan worden gebruikt als brandstof voor toekomstige reizen en initiatieven. Deze kaart geeft een gevoel van nieuwe kansen en wijst je naar het begin van een reis die vol moed en zelfvertrouwen is. Het Aas van Staven, net zoals het aas een leidend element in een kaartspel is, belichaamt de mogelijkheid om je innerlijke vuur te laten oplaaien door vastberadenheid nieuwe wegen te verkennen.

Het Aas van Staven is een symbool van creativiteit en onbenut potentieel. Het staat voor nieuwe kansen, verlangen en de vonk van inspiratie die het begin van iets groots markeert. Deze kaart toont een tijdperk van initiatief, groei en avontuur. Het symboliseert het moment waarop je je gevoelens en dromen omzet in concrete acties. Het straalt moed, kracht en vastberadenheid uit als een kaart van het vuurelement. Het Aas van Staven inspireert je om je dromen na te jagen, je intuïtie te volgen en risico’s te nemen. Het is een herinnering aan het feit dat je creativiteit de kracht heeft om iets groots en opwindends te creëren.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

De Aas van Staven in je leven geeft aan dat je een krachtige start krijgt voor projecten die creatief en energiek zijn. Het staat bekend als innovatie, kansen en ondernemerschap. Deze kaart geeft je de moed om je dromen te volgen en vastberaden aan je doelen te werken. Het symboliseert een periode van enthousiasme en inventiviteit waarin u de vrijheid hebt om uw concepten te onderzoeken en uw grenzen te verleggen. Dit aas herinnert je eraan dat je met zelfvertrouwen nieuwe wegen kunt betreden en je innerlijke vuur kunt laten branden om succes te bereiken.

Mediteren op tarotkaart: Aas van Staven

Zoals aan alles een einde komt, vormt zich hierna een nieuw begin. Tenminste, als je ervoor openstaat tenminste. Deze kaart helpt je met het vinden van inspiratie en de mentale- en emotionele voorbereidingen op jouw nieuwe reis in het onbekende! Mediteren op deze tarotkaart kun je doen volgens de volgende onderwerpen:

  1. Inspiratie vinden: Verbeeld de staven op de kaart die een vurige energie omringen. Voelen hoe deze energie door je heen stroomt en je aanwakkert om nieuwe concepten en inspiratie te ontwikkelen. Stel je voor hoe dit enthousiasme voor creativiteit zich verspreidt over alle facetten van je leven.
  2. Innerlijke liefde: Ga naar een rustige plek en adem diep in en uit. Stel je voor dat je naar je hart duikt en contact maakt met je meest diepste dromen en passies. Voel hoe deze enthousiasme je hele wezen overspoelt en je aanzet tot actie.
  3. Innerlijke Vlam: Verbeeld een brandende kaarsvlam terwijl je je ogen sluit. Deze vlam staat voor de start van een nieuw avontuur. Focus op de vlam en stel je voor dat het de moed en het initiatief vertegenwoordigt dat je hebt om de eerste stap te zetten naar je doelen.

  4. Warme Bedoeling: Concentreer je op de afbeelding van de Aas en stel jezelf voor dat de staven een brug vormen tussen je gedachten en de echte wereld. Stel dat elke staaf een doel vertegenwoordigt dat je wilt uiten. Ze verlichten je pad en laten je zien hoe stralend en stralend ze zijn.

  5. Geloof en moed: Imagineer jezelf staande aan de rand van een afgrond, vergelijkbaar met het figuur op de kaart, terwijl je je ogen dicht doet. Als je de wind in je gezicht voelt, weet je dat je de moed hebt om over de rand te springen, wetende dat je enthousiasme en vastberadenheid je zullen begeleiden.

  6. De verbinding met het vuurelement: Zorg ervoor dat je je comfortabel zit en adem diep in. Stel je voor dat je jezelf omringt met een gloed van vuur en stralen. Voelen hoe het element je vitaliteit en enthousiasme opwekt. Verbeeld hoe deze energie door je lichaam stroomt en je volledig vervult.

Het Aas van Staven is een symbool van innovatie, enthousiasme en moed om dingen opnieuw te beginnen. Deze kaart zet je aan om je ideeën en passies te onderzoeken en je aan te moedigen de eerste stappen te zetten om je doelen te bereiken. Het is een symbool in je persoonlijke leven voor het begin van nieuwe initiatieven en reizen die worden aangedreven door passie in je hart. Als je meditatie doet op deze kaart, kun je je passie ontdekken, je creatieve energie aanwakkeren en de moed vinden om je dromen te volgen. Verbeeld de stralende staven als doelen die je de kracht geven om obstakels te overwinnen en je weg te verlichten. Het Aas van Staven herinnert je eraan dat je de kracht hebt om goede dingen te doen en je doelen vastberaden te stellen.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!