Back

Ik ben Aas van Munten, very VIBE to meet you!

Het Aas van Munten is een tarotkaart gevuld met potentieel, materiële welvaart en nieuwe kansen. Deze kaart wordt vaak weergegeven met een hand die een glinsterende munt vasthoudt, bijna als een poort naar overvloed. Deze munt is een sterke indicatie van de vele kansen die zich voor u ontvouwen. Het Aas van Munten, de eerste kaart van het Munten-rijk in het tarotdeck, markeert het begin van een nieuwe cyclus van ontwikkeling waarbij materiële en financiële zaken centraal staan. Deze kaart roept je op om de potentieel vruchtbare bodem te bewerken en te zaaien, zodat je later oogsten kunt oogsten.

Het Aas van Munten staat over het algemeen voor het begin van een fase van materiële stabiliteit en financiële expansie. Deze kaart toont nieuwe mogelijkheden, investeringsmogelijkheden en de mogelijkheid om uw financiële welvaart te verbeteren. Deze kaart geeft aan dat je aan het begin staat van een positieve reis met betrekking tot financiën en materiële zaken, vergelijkbaar met het zaaien van een zaadje. Het vertegenwoordigt rijkdom en de vruchten van je inspanningen in de toekomst. Dit kan niet alleen betrekking hebben op financiële kwesties, maar ook op nieuwe projecten, zakelijke kansen en persoonlijke ontwikkeling in andere doeleinden. Het Aas van Munten herinnert je eraan om nieuwe kansen te zien en te investeren in het verbeteren van je omstandigheden en jezelf.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

Het Aas van Munten vertegenwoordigt mogelijkheden om uw financiële, professionele en materiële welzijn te verbeteren in uw persoonlijke leven. Deze kaart roept je op om alert te zijn op nieuwe mogelijkheden en vastberaden te zijn om je doelen te bereiken. Het benadrukt de potentie voor groei en succes in deze sectoren. Deze kaart herinnert je eraan om je middelen en talenten te benutten om nieuwe projecten en bedrijven te beginnen. Het kan ook aangeven dat het tijd is om te investeren in jezelf, of het nu gaat om een opleiding te volgen, nieuwe vaardigheden op te doen of zakelijke kansen te pakken. Kortom, het Aas van Munten zet je aan om je materiële en carrièredoelen met vastberadenheid en optimisme te bereiken.

Mediteren op tarotkaart: Aas van Munten

Als je je concentreert op het Aas van Munten, kun je je richten op:

  1. Een beeld van overvloed: Stel je voor dat je omringd bent door een overvloed aan munten of rijkdom terwijl je je ogen sluit. Ervaar de overvloed van energie in je omgeving en absorbeer deze gunstige energie.
  2. Materiële doelstellingen: Neem een moment om je financiële doelen en ambities na te denken. Visualiseer jezelf als een succesvol persoon die deze doelen zal bereiken. Voel de vreugde en blijdschap die gepaard gaan met je materiële prestaties.
  3. Profit en welvaart: Maak een comfortabele houding aan en concentreer je op je ademhaling. Stel je voor dat je stevig geworteld bent in de aarde en dat deze worteling je financiële welvaart verbetert.

  4. Het tonen van vastberadenheid: Denk na over de manieren waarop je je financiële situatie kunt verbeteren. Om deze stappen te realiseren, visualiseer jezelf met vastberadenheid en daadkracht.

  5. Dankbaarheid aan God: Rekening houden met de materiële voordelen en de overvloed die je in je leven hebt. Ervaar dankbaarheid voor wat je hebt bereikt en voor wat je hebt gekregen.

  6. Mogelijkheden in de toekomst: Visualiseer jezelf en je financiële situatie over tijd. Stel je voor hoe je zich ontwikkelt en floreert en hoe nieuwe kansen zich voordoen.

  7. De kracht achter succes: Verbeeld een stralend licht dat succes en overvloed vertegenwoordigt. Zie hoe deze energie je omhult en je leidt naar materiële welvaart.

Als je meditatie doet op het Aas van Munten, kun je je concentreren op visualisaties van overvloed, het stellen van materiële doelen, het bouwen van je financiële situatie, vastberadenheid, dankbaarheid voor materiële zegeningen, toekomstige mogelijkheden en de energie die nodig is voor succes. Deze meditaties kunnen je bewustzijn vergroten en je helpen om positieve energie en focus te creëren om geld te verdienen.

Met andere woorden, het Aas van Munten symboliseert de verwachte aanvang van materiële groei en financiële vooruitgang. Het roept je op om je financiële doelen te bereiken en je materiële situatie te verbeteren met moed en positiviteit.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!