Back

Ik ben Aas van Kelken, very VIBE to meet you!

Het Aas van Kelken is een tarotkaart die puurheid, emotioneel potentieel en spirituele openbaring symboliseert. Op deze kaart vloeit een kelk vanuit de lucht vanuit een mysterieuze bron naar een uitgestrekte oceaan. Het Aas van Kelken is een symbool voor het begin van een intense gevoelensreis, een kans om nieuwe gevoelens te ontdekken en je innerlijke zelf te ontdekken.

Deze kaart staat voor het begin van een persoonlijke en emotionele reis. Het kan verwijzen naar nieuwe liefde, spirituele openbaring of intuïtieve ontwikkeling. Het Aas van Kelken nodigt je uit om je intuïtie te volgen en je emoties te onderzoeken. Het vertegenwoordigt de mogelijkheid van onbekende gevoelens en capaciteiten.

Wat betekent deze tarotkaart, op dit specifieke moment, in jouw leven?

Het Aas van Kelken staat voor een sterke emotionele transformatie en ontwikkeling in iemands leven. Deze kaart staat vaak voor het begin van een diepe, pure emotionele ervaring, zoals een spirituele openbaring, een nieuwe liefde of een dieper begrip van je eigen gevoelens.

Het Aas van Kelken kan in persoonlijke zaken aangeven dat er nieuwe kansen en mogelijkheden voor je liggen op het gebied van creativiteit, relaties en spiritualiteit. Het roept je op om je emotionele horizon te verbreden en open te staan voor deze kansen. Dit kan leiden tot diepere persoonlijke relaties, een beter begrip van je eigen gevoelens en een grotere begrip van de schoonheid van de wereld om je heen.

Deze kaart herinnert je eraan om de rijke emotionele diepten van het leven te ontdekken en je open te stellen voor nieuwe ervaringen. Het is een uitnodiging om emotioneel te groeien en jezelf te voeden.

Mediteren op tarotkaart: Aas van Kelken

Je kunt diepgaande inzichten verkrijgen en je emotionele welzijn verbeteren door deze meditaties te volgen. Ze kunnen je helpen nieuwe liefde te vinden, bestaande relaties te verbeteren of spirituele verlichting te vinden. Onderstaande meditatieoefeningen kunnen je hierbij helpen:

  1. Verbeeld de Kelk: Stel je een stralende kelk voor die voor je zweeft terwijl je je ogen sluit. Kijk naar deze heldere waterkelk, die emotie en intuïtie symboliseert. Vraag jezelf om een beetje van deze kelk te drinken en voel hoe je emoties in evenwicht komen.
  2. Een persoonlijke reis: Neem de tijd om door je herinneringen te dwalen en emotionele gebeurtenissen te bekijken. Sta jezelf toe om de gevoelens die naar boven komen te voelen zonder oordeel. Observeer ze vanuit een afstand en begrijp hun betekenis.
  3. Nieuw Begin: Aan het begin van een nieuwe emotionele reis, stel jezelf voor. Visualiseer jezelf met een heldere geest en een open hart, voorbereid op nieuwe emotionele ervaringen.
  4. Afspraken: Herhaal positieve affirmaties, zoals “Ik sta open voor liefde en nieuwe emoties” of “Ik volg mijn hart en vertrouw op mijn intuïtie.”

Het Aas van Kelken symboliseert een nieuw begin in intuïtie, relaties en emoties. Deze kaart symboliseert het openen van je hart voor liefde, het accepteren van nieuwe gevoelens en het vertrouwen op je intuïtie. Met meditatie op deze kaart kunt je jouw emotionele welzijn verbeteren, meer inzicht krijgen in je intuïtie en nieuwe liefdesrelaties aangaan. Door je te concentreren op de symboliek van de kelk en emotionele reizen, kun je je openstellen voor verandering en spirituele groei. Deze kaart herinnert ons eraan dat emoties een krachtige bron zijn van wijsheid en verbanden in ons leven.

Superleuk dat je op deze pagina bent gekomen via een gevolgde Klankmeditatieles of een LIVE Workshop, met mij (Geoffrey ‘Geo’ de Jong) als host en organisator! Mocht je meer interesse hebben in wat sound healing voor jouw fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid en welzijn kan betekenen? Duik gerust eens in één van de onderstaande 👇🏽 pagina’s waar je veel meer te weten komt over de fascinerende helende klanken:

Meer weten over Sound Healing?

Meer weten over Klanktherapie?

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Klankschaalmassages?

Meer weten over Mediteren met Tarotkaarten?

LIVE Workshops (offline) bezoeken?

Meer weten over Geoffrey de Jong?

Don't be shy and let's get #SOCIAL!

Abonneer je op één (of alle! 😉) social mediakanalen; ik kom graag met je in contact!